24 12
發新話題

[無效] 挑戰: 倉州五鬼 vs 如果。愛╮

[Close]

挑戰: 倉州五鬼 vs 如果。愛╮

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2012-01-24 02:30:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容: 滅團

洗_抽咩你 we下軍
本身都5夠字數想handshake 呃位
但一諗起你隻臭手就

要咩呀傻仔
http://img262.imageshack.us/img262/4859/201005052ba64bdf17c4963.jpg

你又用屎眼睇野?
第1句呀handshake

求你滅9我

入場la
http://img262.imageshack.us/img262/4859/201005052ba64bdf17c4963.jpg

跟友誼時候的實力還是一樣
很嫩逼
認住大爺的名字
以後看見我記得嗆我囉

DEL......................................

沒有了你
什麼溫柔在世上也是毫無意義的

引用:
原帖由 浪子酒鬼 於 2012-1-24 03:45 發表
跟友誼時候的實力還是一樣
很嫩逼
認住大爺的名字
以後看見我記得嗆我囉
你呀?不也是個嫩逼嘛?
寧寧有照都給直江單殺多次

引用:
原帖由 惢戀﹏言 於 2012-1-24 03:45 發表
台狗又如何..
你呀 不就是個敗點嘛
你有存在過嘛?
還得我打的時候猛喊
正信呢 正信呢?
原來不是龜在家裡 就是在魂遊喔:loveliness:

你地隻 百地 雨佐 雙大都殺我唔到一隻道雪死左佢去la

嫩逼 下次嬴的話再出聲吧
只剩下一把臭口

引用:
原帖由 浪子酒鬼 於 2012-1-24 03:50 發表
嫩逼 下次嬴的話再出聲吧
只剩下一把臭口
喔喔 沒話說了沒話說了 你他媽我會害羞的

希望下次再打滅團是你們用制裁團哦

接埋收線喇你 輸左仲咁多聲 新年都要係度聽你廢吹
真係不知所謂 咁得閒係度派膠粒不如開多幾個分身團黎得閒黎多幾場
宇百抓中抓十世先得到次真係悲哀 義龍半個鐘先推得座下路150 你搵隻直江針多幾次我
應該可以爆多小小 Anyway見議你番深山練多排先好周圍玩滅團

24 12
發新話題