18 12
發新話題

奉告各位一句

[Close]

奉告各位一句

輸嬴睇隊友
1473分比人雷到12xx  真係**不良詞語**鋪鋪都唔**粗口**係輸我
呢鋪汎隊友屎到**侮辱成份**我拯救世界
最衰開波揀完英去左廁所  d人又秒鎖  搞到我冇轉淨化

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

冇左我隻AHRI 真係差咁遠 ?

引用:
原帖由 SzwarcFloren-_ 於 2012-1-21 09:18 發表
冇左我隻AHRI 真係差咁遠 ?
心諗你ahri王黎?

ahri王ny未聽過?

AD Carry要帶heal的

又來自high
筆知所謂IS Me`

1600書到1425雷死人咩
[fly]南[/fly]

引用:
原帖由 mygodness606 於 2012-1-21 09:50 發表
AD Carry要帶heal的
未指教我帶慣淨化
如果唔係要好小心企勁後射

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-1-21 19:04 發表

未指教我帶慣淨化
如果唔係要好小心企勁後射
以前就興帶Cleanse 不過e家睇比賽都可以見到隊隊強隊AD carry都係帶heal的 exhaust就由support帶
原因係heal個條友會回得多d

引用:
原帖由 mygodness606 於 2012-1-21 23:22 發表
以前就興帶Cleanse 不過e家睇比賽都可以見到隊隊強隊AD carry都係帶heal的 exhaust就由support帶
原因係heal個條友會回得多d
其實sup帶heal真係冇咩用
不過adc帶cleanse好似實用d  解狀態+4秒降65%限制時間
帶heal比人暈中/減速都係gg
however我唔係指比賽果d咁高水準既
我係指平時rank random抽果d人  未必識配合, 經常會搞到後排比人衝到, 有淨化  個人機動性比較高

lulu
我打乜位都係flash同exhaust
我係lol戰場上既獨行俠(feeder)
我既出現 係為左打救信長既嫩B們

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2012-1-21 23:57 發表

其實sup帶heal真係冇咩用
不過adc帶cleanse好似實用d  解狀態+4秒降65%限制時間
帶heal比人暈中/減速都係gg
however我唔係指比賽果d咁高水準既
我係指平時rank random抽果d人  未必識配合, 經常會搞到後排比人衝到, ...
D人都唔識ZONE OUT人地D CARRY成班友俾人地個AD CARRY打到369

引用:
原帖由 mygodness606 於 2012-1-22 10:09 發表
D人都唔識ZONE OUT人地D CARRY成班友俾人地個AD CARRY打到369
但係我玩GP = sure**不良詞語**實對面隻adc

GP肥唔到就 = snowball hero. 我試過打ranked出gp 人地一見就出panth黎counter 我    靠下路adc先贏到

引用:
原帖由 mygodness606 於 2012-1-22 18:58 發表
GP肥唔到就 = snowball hero. 我試過打ranked出gp 人地一見就出panth黎counter 我    靠下路adc先贏到
PANTH擋子彈sm姐 你出700甲果d加物防野q尾兵
圖炮掟落中下路幫拖=實用性高過佢
panth後期onon地9

18 12
發新話題