發新話題

都唔知第幾年

[Close]
引用:
原帖由 kwai 於 2012-1-26 11:01 發表
<----------------------地型

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-1-20 16:18 發表
用左十幾年整到三隻英啦
點解你改番D觸發亂到- -
我明明同你汁過黎

引用:
原帖由 阿升 於 2012-2-3 19:44 發表

點解你改番D觸發亂到- -
我明明同你汁過黎
下-口-.唔通你係........果個人

放隻路飛落去喇
1技:橡膠手槍
2技:橡膠機關槍
3技:n擋
4技:武裝色+感知色霸氣
5技:霸王色霸氣

引用:
原帖由 ☠死☠ 於 3-2-2012 20:57 發表
放隻路飛落去喇
1技:橡膠手槍
2技:橡膠機關槍
3技:n擋
4技:武裝色+感知色霸氣
5技:霸王色霸氣
天生技...........因橡膠所以不會有物理傷害

引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-4 14:23 發表
天生技...........因橡膠所以不會有物理傷害
笑了- -",不過卡通都有傷

引用:
原帖由 極死●朽木 於 4-2-2012 15:03 發表

笑了- -",不過卡通都有傷
佢係得刀劍傷到佢,用手打如果冇霸氣係傷唔到

可以去裝甲個到入手正到佢100%扣傷

最好Set做隱英

英雄 : 繼承真修羅之武者 - 羅剎私
技能 : 修羅場之鬼 修羅地擊 修羅空擊 修羅亂舞 修羅真道 ( 神鬼修羅 )
天生技 修羅場之鬼 每擊殺一個英雄 增加?點三圍
1技 修羅地擊 以轟地一擊攻擊對方 對方暈眩?秒 做成傷害為力量x?( 可改為 力量x?+?)
2技 修羅空擊 召喚出一粒巨石攻擊對方 對方暈眩?秒 做成傷害為智慧x?( 可改為 智慧x?+?)
3技 修羅亂舞 以高速轉移至對方身旁 對方暈眩?秒 做成傷害為敏捷x?( 可改為 敏捷x?+?)
4技 修羅真道 解放真正的修羅力 大幅增加三圍 攻擊 防守 各?  且每進行一擊 則暈眩?秒 此技能有時間限制 可以發動4技專有技 神鬼修羅
5技 ( 發動4技後得到 ) 使用後魔法免疫?秒
--------------------------------------------------------------------
如果有果D加全能
相信出齊5~6舊對面一定會死
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

雷爾  惡魔之眼  放左出黎招效果唔會收番埋既?

回復 25# 的帖子

那個我不知道原因
連蝗虫群也失效
正等待高人改

引用:
原帖由 極死●朽木 於 6-2-2012 20:54 發表
那個我不知道原因
連蝗虫群也失效
正等待高人改
等我睇一睇先你去遊戲性常數
搵E個野改到1

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等等~
呢個唔係卡戰圖咩- -
點解落咁多唔係動漫人物落去...

引用:
原帖由 ☠死☠ 於 2012-2-7 20:55 發表
等等~
呢個唔係卡戰圖咩- -
點解落咁多唔係動漫人物落去...
呢個都唔係卡戰圖
呢個係異次元之戰

一定肥起既英

禁皇 - 昊縛
前生是一名研究禁藥和禁術的東方研究生,被人發現後,給當時雷爾之父所斬殺
直至雷爾之父死後,雷爾不但得到王位,且用禁術復活昊縛
從此,昊縛以"舊死者"身份為雷爾效力
技能 : 疫行者 疫拉 咒焰波 疲勞 王影
天生技 疫行者 每?秒對附近敵人做成?傷害
1技 疫拉 把對方拉到身旁 若為敵人 將做成?傷害
2技 咒焰波 吐出詛咒火焰 暈眩?秒 且每秒做成?傷害 持續?秒
3技 疲勞 每對敵人做成一次攻擊 對方將得到?( 負面效果 )
4技 王影 召喚其君主~鬼之好戰者 雷爾 的影子對多個敵人進行?點絕對傷害
----------------------------------------------------------------------------
很好的英雄

在此順便為雷爾加上其介紹
鬼之好戰者 雷爾
戰神之國 斯巴達 的王子 於其父死後得到王位 但因用禁術復活多名死者而被遂出國
後來聯合被復活的死者進攻戰場 也因吸收過量死氣和用禁術增強身體
而令到身體變成死而復生者的樣貌
----------------------------------------------------------------------------

發新話題