27 12
發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:12 發表

你覺得出面反應良好?

唔洗玩都知, 個模式都前後矛盾
唉,唔好咁先入為主啦。

玩完再講先ok?

引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-15 18:15 發表
傻仔 信長係玩公平 隊長勁小小咪令到信長唔公平囉 369
我想講,唔係得上軍/下軍先有隊長。

加上,比你最強既英雄又點,無技術咪又係嫩嫩- -

引用:
原帖由 -UnKNowN〞 於 2012-1-15 18:27 發表
我想問領隊長模式係咪一定要兩邊打-ld先開到?
係的

引用:
原帖由 zxbooak 於 2012-1-15 18:47 發表
其實無人拎住把槍迫妳開隊長模式,比多個選擇妳咋wo。
佢地就係當左 出左呢個模式就一定要玩。
引用:
原帖由 笨乂小鋒 於 2012-1-15 18:43 發表
點都好 我支持意見 隊長mode改廢小小咪得 存在都唔錯 加強遊戲性 防外掛做得好好 good 走場分錢 分得幾多 1次80% 第2次80%既80%?? 去到最後係唔係冇曬? 係既話我覺得冇乜問題 作者為我地 ...
作者為我地付出咁多 我地係唔係要體諒下?

嗯嗯。

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:54 發表
最後都係講2下就算, 真係晒氣!

你地整個圖出黎係為乜?同情定係自我喜悅?

如果係咁既話, 相信我地點樣比建議, 點樣去批評都冇用。

希望你地真正明白我地大眾係需要D乜。

唔係你有你做, 我有我玩。 ...
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=694

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 19:11 發表

你2個人講野, 原來唔係代表一個整圖團隊??

有矛盾喎
我有說過我地代表整圖團隊?

更何況既係,我地係測圖唔係整圖。

最後我想講一樣野,我講既野僅代表我自己既立場與意見.

ok?

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-1-15 19:21 發表

我地有講過係代表測圖團隊嗎?,您係咪諗多左?_?
佢地已經諗多左。

引用:
原帖由 _V_V 於 2012-1-15 19:57 發表

收皮啦 隊長乜野黎呀?無啦啦一開波加10全能? 做乜柒? 都唔洗用腦. 垃圾
如果你認真+10全能係無敵化左既我唔阻止你。

你諗下,唔係得對面軍有得+,你軍戈隻都有得加。

唔通你無得+就係到葡萄?

引用:
原帖由 泡沫☆咖啡 於 2012-1-16 15:33 發表
咁以後真喺唔洗開波
做個隊長可以有+10 個個都憎住做  做唔到就走
我未見過有人爭。

我琴日玩到宜家。

引用:
原帖由 Saber.1v4 於 2012-1-16 19:05 發表
狗黎家? 咁護主既..出得新圖 就有讚有彈家啦
冇批評 點進步呀 sor hi hi 咁
狗黎家?
咁唔妥咪唔好玩阿爾出既信長囉。

玩返你既綠優啦 88  好行唔送
另外如果係善意既意見批評我會咁講野?用下你個腦先啦腦殘仔。

我凈係睇到一堆_既係到叫。  唔好對號入座。

btw你腦殘唔我唔怪你,咁勁自己整圖比自己玩。

飛豬終於出黎平息風波~

連飛豬都親身玩過個圖~

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-1-18 13:43 發表

其實原因好簡單如下:

加上隊長之翼  , 變成你有我無 ,好多人心內覺得不平衡..這都是事實.
個個都想威. 但又唔願意戴頭盔,好拉,見到人有頭盔戴,又要不滿...這也是事實
以上是激起街場一群人士不滿的主要原因. ...
其實都係出於

人有佢冇就覺得唔公平。。

是咁的啦街場。。

27 12
發新話題