發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:58 發表
係想你體諒下作者姐。

琴晚我同2位作者測到凌晨3點。

你又知唔知?

阿爾測到崩潰咁濟你又知唔知?

你地每次講既野都令作者受打擊。
唉..你咁嬲做咩姐..
預左有D咁既人嫁la...

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:03 發表

你都識講, 你地唔鐘意咪可以唔開!

咁唔通又係佢地想得到嫁啦喎??

我覺得作者做出黎, 比人無視先係最大打擊囉!

姐係代表乜?你地所謂測到凌晨3點。跟本係多舊魚

你明唔明? ...
你又知多舊魚!?測圖既辛苦,你唔明白..完成左一件地圖既喜悅,你都唔會明白..
咩叫多舊魚!?起碼e個模式真真實實咁存在係度..你點樣話佢多舊魚,唔存在!?

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 18:03 發表
冇嬲,係唔想佢地踐踏作者既一番心血。
哈哈..我地看透la..

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:10 發表

你會為失敗感到喜悅?我既講法只係比較客觀!
你會為失敗感到喜悅?點解係失敗,由我地成功做完張圖出黎個刻,已經係成功la...

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:12 發表

你覺得出面反應良好?

唔洗玩都知, 個模式都前後矛盾
唔玩過又點知呀...就係你地e d只睇表面既人...當然就唔明la..

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-1-15 18:15 發表

我都係一個街場人,您吾見我試到?
試唔到唔緊要,我都歡迎你加入測圖組,幫手試下
link:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=495139

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:16 發表

咁你有你既喜悅, 我都有我既批評!

2者都冇矛盾
引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:58 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4892939&ptid=503249][/url]
係想你體諒下作者姐。

琴晚我同2位作者測到凌晨3點。

你又知唔知?

阿爾測到崩潰咁濟你又知唔知?

你地每次講既野都令作者受打擊。
已經講左點解la

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:18 發表

咁就真係搞笑, 試既一場有幾多人?

唔好話, 我打街場執人地雞, 都嘈到呀媽都唔認得

認真諗, 跟本係為團戰而整
跟本係為團戰而整<---冇人講過唔係為團戰而設..
當然..街場你想玩都可以玩下既..
不過..都係個句..隊長..唔係咁易做..

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:22 發表

好老實

難D講句, 關我差事咩!
係唔關你事..不過影響到人姐..
走場個d咪好似你e d咁既人既心態lo...
信長點解會沒落...認真d講句..咪又係你e d咁既人lo...

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:27 發表

2樣唔同野, 你都可以拉埋一齊講, 真係有點吹賬。。。
咩唔關事!?
關我差事咩!<----有邊個走場既唔係用e種心態走場呀

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 18:27 發表

用左幾多心血 我地會體諒
但改得唔好 當然要接受批評
都係果句 唔好話: 禁叻我去整
我係唔識整架啦 我唔係特首 我係市民我都有權表達我既民憤我既心態 ...
e樣同特首2回事...  特首有人工拎...我地冇嫁...我地只不過因為個d heart先幫手...
唔該尊重返d好d...接受批評唔係唔接受...但我地係想要d有意義既批評..
你地就咁睇完..試都未試..紙上談兵咁講接受唔到..咁批評..
有冇尊重過人先!?

你地要我咁講都冇辨法..
學喬布斯咁講..我們認為可賣出無以數計的麥金塔電腦。不過我們不是為我們以外的人來設計賣金塔。我們就是決定這產品偉不偉大的那群人。我們不會走進人群,做市場調查。我們只想盡吾所能地做出最好的東西

都花汶帖講緊野一樣..
不喜歡就表達自己不滿和意見係冇問題
但理性討論有幾多!?好簡單一句,人地冇義務幫你做圖,就算張圖做得幾差都好,
洗唔洗問候人地阿媽!?洗唔洗張張圖踩到一文不值!?點解我地一直都係度講我地用左幾多心血,點解我地會出聲,其實你地有冇諗過自己既問題係邊!?一出張圖就踩,話作者廢,問候人地阿媽!?e d算係咩行為!?
你可能話自己冇,但vlan有幾多人有咁做過,有眼可見..

發新話題