發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
咁守舊做咩  有新野玩咪幾好

引用:
原帖由 雪糕=D 於 2012-1-15 17:36 發表
隊長真系吾玩得,你加個投降就話姐,35果陣3果邊80%玩家支持投降就完game
另外點解吾系阿爾ge
呢個只係發貼人姐 兩個都有份的

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 17:46 發表

你唔會覺得咁多人退信, 係真係因為咀炮咁樣產生呱??
咁關張新圖咩事-   -.

你係想炮到阿爾阿升走-  -?

sor,原諒我沒理解到。

除左隊長mode(街場友好似冇咁既需要)= = 支持改版

咁樣嘈都唔係方法啦
不如叫VLAN開個SER專FOR隊長模式
鍾意玩咪走去玩LOR

果D搶位置咪留比果D人解決
我只想玩普通版ONLY~

隊長MODE=.=
咁似槍GAME果D

除左隊友mode,其他一概讚好
等睇長宗做隊長

★凍檸茶好嬲= =
想玩普通版咁咪吾好開果D模式囉,出模式吾=您一定要開,您可以吾開/叫人吾開傢姐

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:48 發表
咁關張新圖咩事-   -.

你係想炮到阿爾阿升走-  -?

sor,原諒我沒理解到。
就係因為11.2B 十年都不變, 所以有走都係無可厚非吧?

你都講, 有人企出黎改圖!但係改出黎次次都係失望

仲會有人留戀?

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-1-15 17:52 發表
★凍檸茶好嬲= =
想玩普通版咁咪吾好開果D模式囉,出模式吾=您一定要開,您可以吾開/叫人吾開傢姐
終於有一個明白我心思既人。

其實佢地真係唔鍾意,可以唔打-LD。

雙贏~

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 17:52 發表

仲會有人留戀?
如果您咁講,不如您改下圖,您自然會明白佢地,我想講,E個世界,做D咩都好,一定會有人反對,贊成,失望/吾失望

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 17:52 發表

仲會有人留戀?
其實。

你地咁抗拒,有冇玩過先?

玩落可能真係ok呢。

就算你真係覺得唔ok,你可以叫隊長唔好打-LD。

咁咪得囉~

洗咩分開ser玩。

係咩~

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:55 發表
其實。

你地咁抗拒,有冇玩過先?

玩落可能真係ok呢。

就算你真係覺得唔ok,你可以叫隊長唔好打-LD。

咁咪得囉~

洗咩分開ser玩。

係咩~
其實最怕d人搶唔到隊長位倒數走場

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 17:56 發表

其實最怕d人搶唔到隊長位倒數走場
一開始講明唔開。

問題解決。

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-1-15 17:54 發表

如果您咁講,不如您改下圖,您自然會明白佢地,我想講,E個世界,做D咩都好,一定會有人反對,贊成,失望/吾失望
我都咁講左, 我自問冇能力改圖。我就唔可以批評?

哪門道理?我用返頭先果個道理!

我話香港少姐邊個邊個唔好睇呀!

我係咪要靚過佢先有資格話佢?

發新話題