發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-1-15 18:54 發表

我想講,個圖係爾放上黎,如果佢係怕,做咩吾圖都吾放
真係估唔到有人咁認真覆我

引用:
原帖由 〥蠻×儿♀ 於 2012-1-15 18:56 發表

真係估唔到有人咁認真覆我
.
sor,我都估吾到您會咁話佢地

曬time                        

改到好似垃圾咁...

分錢 就10讚 ..對長 個正一垃圾 ...咁咩公平都冇哂啦 ....對長大哂咩  前期 咁惡 鬼打到咩..
街埸屠王

我覺得個AMH 有少少不足,, 因為係入地後先有用,,用MH人 彈GAME 後  = RE 場
場場有MH = 場場 RE?

比番少少改圖觀念 唔好去嘗試超越左信長之野望既原則
新圖我唔會玩 但都唔至於話退信 我會使用13.0c
咩野隊長之翼=.=痴膠線 原諒我思想古舊
話我原地搭步又好 咩都好 我唔想愈改愈離譜 我先會發帖
唔好留言話作者改得好辛苦, 又可能有d人話 : 你禁叻 你去改囉<<
你地最興講呢d廢話 , 1開波隊長有舊能量鋼, d人就會話 對面都隊長都有姐
咁另外果8個係咩黎?路過定經過?
咁不如果8個人做小動物青蛙食花生睇兩個隊長pk算啦
意見就大把 接唔接受就睇作者 ,
改呢d咁大模組既野之前係咪應該問問大家意見 收集下資料?
仲有 我岩岩發現見到人地玩家開帖 有D仲係十幾LV 第一帖
人地無玩論壇都逼到人地忍唔住上IPVE發帖公開討論今次既問題
我真係唔明你地咩心態 要關曬D帖 博咩
點解一定要集中討論 平時禁多KAI子洗版你又唔關帖
而家表達對你地既憤怒
睇下有幾多人不滿今次改圖既行為都唔得??
你咁樣同公安有咩分別
有意見唔可以表達 就剩係關帖 作者MIX一班老玩家去改圖 OK 我體諒你地既辛苦
但改得唔好 我地係咪要因為你地改得好辛苦
所以要默默接受你地改到咁都唔出聲口啞啞
改得唔好當然要批評 唔批評冇意見 點樣去進步 ? 
一味就自把自為一班有經驗既玩家+作者去改
改領袖之翼禁大個模組禁大個落差既野 1個帖都冇投票過就已經改左
令到我地禁大反應既原因就係咁樣 .
我希望你地反醒下 版主作者唔係大曬 我地都有我地既意見
同埋我已經覺得自己好有禮貌 態度好好 .  一句講曬 失望到變林峯

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-1-15 18:59 發表
.
sor,我都估吾到您會咁話佢地
我諗一日有你地呢D動物係度佢地都唔係變成咁既

支持!!!

引用:
原帖由 Wicked〝Moros 於 2012-1-15 18:55 發表
領袖之翼 其實你地話唔公平 咁其實你地打街果陣可以唔開隊長模式架喎
咁你打團/信盃 人地要開隊長模式咁點?

您玩都吾玩,就咁講,我地可以點?_?

其實隊長光環真係太強
我覺得改做隊長殺左人全隊加錢更好
又或者隊長殺左人or死左全隊有效果,就好似信長殺左人咁

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 18:55 發表
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=694
引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 18:42 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4893293&ptid=503249][/url]
你地要我咁講都冇辨法..
學喬布斯咁講..我們認為可賣出無以數計的麥金塔電腦。不過我們不是為我們以外的人來設計賣金塔。我們就是決定這產品偉不偉大的那群人。我們不會走進人群,做市場調查。我們只想盡吾所能地做出 ...
你2個人講野, 原來唔係代表一個整圖團隊??

有矛盾喎

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 19:11 發表

你2個人講野, 原來唔係代表一個整圖團隊??

有矛盾喎
我地一直都係用個人身份講野

隊長模式比我唔會開

除左隊長模式外其他都支持  

發新話題