發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
隊長模式-
對其它隊友似吾公平
間接令到英雄實力增強
指令可能會煩到人

雖然有創意 不過都有小小問題
不過都支持新圖

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:27 發表

2樣唔同野, 你都可以拉埋一齊講, 真係有點吹賬。。。
咩唔關事!?
關我差事咩!<----有邊個走場既唔係用e種心態走場呀

引用:
原帖由 aaaa123456 於 2012-1-15 18:32 發表
如果街場,你都唔知果隊長咩料啦。
都講左可以吾開ZZZZ

如果馬場做咩隊長
咪玩哂     

引用:
原帖由 夜夢§秋葉 於 2012-1-15 18:34 發表
如果馬場做咩隊長
咪玩哂     
咁對邊都有一個隊長傢嗎=- =

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 18:34 發表

咩唔關事!?
關我差事咩!
你地既過程, 我地緊係理解唔到

我地只係理解到個結果!

姐係話, 你話你部電話好廢

你會唔會同情人地整部電話出黎係幾咁辛苦?

一句說話, 可以有好多用法!

如果咁都叫守舊
真係冇野好講啦

引用:
原帖由 瘋姬 於 2012-1-15 18:33 發表
知唔知清朝點解咁失敗 因為有好多守舊派的阻攔
同時, 都有人唔接受批評吧?

唐太宗點解開頭咁成功?

咪又係因為佢接受官員既批評

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 18:27 發表

用左幾多心血 我地會體諒
但改得唔好 當然要接受批評
都係果句 唔好話: 禁叻我去整
我係唔識整架啦 我唔係特首 我係市民我都有權表達我既民憤我既心態 ...
e樣同特首2回事...  特首有人工拎...我地冇嫁...我地只不過因為個d heart先幫手...
唔該尊重返d好d...接受批評唔係唔接受...但我地係想要d有意義既批評..
你地就咁睇完..試都未試..紙上談兵咁講接受唔到..咁批評..
有冇尊重過人先!?

你地要我咁講都冇辨法..
學喬布斯咁講..我們認為可賣出無以數計的麥金塔電腦。不過我們不是為我們以外的人來設計賣金塔。我們就是決定這產品偉不偉大的那群人。我們不會走進人群,做市場調查。我們只想盡吾所能地做出最好的東西

先支持地圖的開發 係稻機一技方面我認為係13.0c可以做到壓線的效果.
☜絕對零2°C☞

點都好 我支持意見 隊長mode改廢小小咪得 存在都唔錯 加強遊戲性 防外掛做得好好 good 走場分錢 分得幾多 1次80% 第2次80%既80%?? 去到最後係唔係冇曬? 係既話我覺得冇乜問題 作者為我地付出咁多 我地係唔係要體諒下?

乜又係改勁織田軍啊

引用:
原帖由 A[X] 於 2012-1-15 18:15 發表
傻仔 信長係玩公平 隊長勁小小咪令到信長唔公平囉 369
我想講,唔係得上軍/下軍先有隊長。

加上,比你最強既英雄又點,無技術咪又係嫩嫩- -

引用:
原帖由 -UnKNowN〞 於 2012-1-15 18:27 發表
我想問領隊長模式係咪一定要兩邊打-ld先開到?
係的

發新話題