發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
我想問領隊長模式係咪一定要兩邊打-ld先開到?

咪講左E個模式係想比團戰,不過您街場用係會難小小姐,搵想做果個做咪得

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 18:24 發表

係唔關你事..不過影響到人姐..
走場個d咪好似你e d咁既人既心態lo...
信長點解會沒落...認真d講句..咪又係你e d咁既人lo...
2樣唔同野, 你都可以拉埋一齊講, 真係有點吹賬。。。

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:25 發表

你跟本唔理解街場因素!

打個比方, 如果個隊長係個新手會點?

後果只不過會係更多走場
我想講你吾想咪吾開,你仲講咩姐!你都幾鐘意搞事^_^

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-1-15 18:24 發表

講比您知我地用左幾多心血,時間姐,不過我睇您都吾明傢啦,您做一次自然會明白
用左幾多心血 我地會體諒
但改得唔好 當然要接受批評
都係果句 唔好話: 禁叻我去整
我係唔識整架啦 我唔係特首 我係市民我都有權表達我既民憤我既心態

長宗 信長呢d英 前期加10能力 how玩

其他野都支持 但隊長mode就真係...

我覺得vLand玩家番左清朝年代

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 18:27 發表

我係唔識整架啦 我唔係特首 我係市民我都有權表達我既民憤我既心態 ...
我地批評, 比人話成同走場無異....

講真, 咩料   

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 18:27 發表

我係唔識整架啦 我唔係特首 我係市民我都有權表達我既民憤我既心態 ...
我地會接受,我只不過係想講,可以吾開

引用:
原帖由 -UnKNowN〞 於 2012-1-15 18:27 發表
我想問領隊長模式係咪一定要兩邊打-ld先開到?
搵人答我唔該

如果紅色or橙色走場,對面咪好正。

引用:
原帖由 -UnKNowN〞 於 2012-1-15 18:30 發表
搵人答我唔該
我冇記錯好似係要

引用:
原帖由 糖妹_ 於 2012-1-15 18:27 發表

我想講你吾想咪吾開,你仲講咩姐!你都幾鐘意搞事^_^
我可以唔開, 但有"好多人"唔開既時候

你覺得仲係我地既問題?定係改版既問題?

回復 13# 的帖子

如果街場,你都唔知果隊長咩料啦。

知唔知清朝點解咁失敗 因為有好多守舊派的阻攔

發新話題