發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
測到凌晨3點,您明吾明,您估測圖組個個都咁得間?,吾得間都測圖為乜?咪又係為左快D出圖比您地玩,代表乜?,代表放左好多心血
作者做出黎,我估佢地出左咁多次圖,大約都會估到個情況會點

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 18:05 發表

你又知多舊魚!?測圖既辛苦,你唔明白..完成左一件地圖既喜悅,你都唔會明白..
咩叫多舊魚!?起碼e個模式真真正正存在..你點樣話佢多舊魚,唔存在!?
你做左出黎, 但都要有人欣賞先會有喜悅吧?

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:03 發表

你都識講, 你地唔鐘意咪可以唔開!

咁唔通又係佢地想得到嫁啦喎??

我覺得作者做出黎, 比人無視先係最大打擊囉!

姐係代表乜?你地所謂測到凌晨3點。跟本係多舊魚

你明唔明? ...
笑了。

多舊魚?

冇開荒牛開拓者,你宜家仲玩緊綠優。

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 18:06 發表
笑了。

多舊魚?

冇開荒牛開拓者,你宜家仲玩緊綠優。
可能我唔會玩信Tim, 但最少我對信長仲有美好回憶!

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:06 發表

你做左出黎, 但都要有人欣賞先會有喜悅吧?
我想講吾係咩都要人欣賞先會有喜悅,有冇喜悅見仁見智

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:07 發表

可能我唔會玩信Tim, 但最少我對信長仲有美好回憶!
總會有人加入有人離開。

1句講曬 我會玩13.0C 唔公平 GAG圖

thx

thx新圖等了很久

引用:
原帖由 ●PinK_x黑 於 2012-1-15 18:08 發表

我想講吾係咩都要人欣賞先會有喜悅,有冇喜悅見仁見智
你會為失敗感到喜悅?我既講法只係比較客觀!

引用:
原帖由 luvmybabys★ 於 2012-1-15 18:08 發表
1句講曬 我會玩13.0C 唔公平 GAG圖
冇人講過一定要開果D模式= = ,何以見得唔公平

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 18:08 發表
總會有人加入有人離開。
直到冇人加入?

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 18:03 發表
冇嬲,係唔想佢地踐踏作者既一番心血。
哈哈..我地看透la..

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:10 發表

睇到嗎?
引用:
原帖由 kaizhi1234 於 2012-1-15 18:09 發表
thx新圖等了很久
就算係咁簡單既句子,我諗作者同測圖組既人都會感到所謂既喜悅。

你唔明。

你咩都唔係。

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:10 發表

失敗感到喜悅,我自問我會,吾好咩都睇結果,有時過程,也會有喜悅

引用:

直到冇人加入?
每個遊戲,甚至係人,都會有生命結束既一日。

更可況係信長。

你享受宜家好冇?

我唔想信長咁快沒落。

發新話題