發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:54 發表
終於有一個明白我心思既人。

其實佢地真係唔鍾意,可以唔打-LD。

雙贏~
我點會吾明= =,其實識得啊爾果D人,都應該會明,佢用幾多時間整圖,我自問我吾知,不過佢一定用左好多時間,心血

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 17:56 發表

我都咁講左, 我自問冇能力改圖。我就唔可以批評?

哪門道理?我用返頭先果個道理!

我話香港少姐邊個邊個唔好睇呀!

我係咪要靚過佢先有資格話佢? ...
係想你體諒下作者姐。

琴晚我同2位作者測到凌晨3點。

你又知唔知?

阿爾測到崩潰咁濟你又知唔知?

你地每次講既野都令作者受打擊。

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:56 發表
一開始講明唔開。

問題解決。
設而加玩隊長,如果有3個___想做隊長咁又點睇?

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 17:58 發表

咁咪吾開,解決

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 17:58 發表

小數服從多數,7比3,唔開隊長。

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:58 發表
係想你體諒下作者姐。

你又知唔知?

唉..你咁嬲做咩姐..
預左有D咁既人嫁la...

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:59 發表
小數服從多數,7比3,唔開隊長。
咁但係開場就係為左玩隊長,如果冇得玩咪又係走
服從性既問題

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 18:00 發表

服從性既問題
一個ser 240人。

點都會有人同你志同道合掛。

引用:
原帖由 ★25th夜 於 2012-1-15 18:00 發表

服從性既問題
我吾信240人個個都想玩= =,一定有D人吾想玩

vlan信長再不是信長了

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 17:58 發表
係想你體諒下作者姐。

你又知唔知?

你都識講, 你地唔鐘意咪可以唔開!

咁唔通又係佢地想得到嫁啦喎??

我覺得作者做出黎, 比人無視先係最大打擊囉!

姐係代表乜?你地所謂測到凌晨3點。跟本係多舊魚

你明唔明?

隊長模式<-------迫我13.0C

引用:
原帖由 唯一的羊 於 2012-1-15 18:00 發表

唉..你咁嬲做咩姐..
預左有D咁既人嫁la...
冇嬲,係唔想佢地踐踏作者既一番心血。

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-15 18:01 發表
一個ser 240人。

點都會有人同你志同道合掛。
點都有,但係而加入個ser,先唔計好多人掛機
從前開場等人入,好多時都要等好耐,而加仲要分埋玩隊長同唔玩隊長,又會唔會要等更長時間?

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-1-15 18:03 發表

你都識講, 你地唔鐘意咪可以唔開!

咁唔通又係佢地想得到嫁啦喎??

我覺得作者做出黎, 比人無視先係最大打擊囉!

姐係代表乜?你地所謂測到凌晨3點。跟本係多舊魚

你明唔明? ...
你又知多舊魚!?測圖既辛苦,你唔明白..完成左一件地圖既喜悅,你都唔會明白..
咩叫多舊魚!?起碼e個模式真真實實咁存在係度..你點樣話佢多舊魚,唔存在!?

發新話題