發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
唔錯

引用:
原帖由 誰是最強? 於 2012-1-16 20:56 發表
一陣有D傻仔5夠打話人MH
之後係咁打-AMH..
個人又5彈GAME
到時又賴你個系統廢~
一定有這種人.想信亦不少.

經過多次親身,測試,速度理想. 沒有因為 -AMH 而出現停頓嚴重的問題.

o岩o岩玩左一場新版 好失望 無啦啦開左隊長 都冇得反對 長宗硬到_街

引用:
原帖由 妳的名字 於 2012-1-18 13:24 發表
o岩o岩玩左一場新版 好失望 無啦啦開左隊長 都冇得反對 長宗硬到_街
真的嗎? 可以硬到去邊,完全唔覺..
領袖之翼效果:
總傷害輸出會增加5%(僅對部隊生效)
受到傷害減少5%
增加全能力10(白字)
減少復活時間25%

能力就是開始比你多一塊,能量剛,,

街場最好先協定,是否開啟..要不然再好的設定,都會成為某些人的藉口.

飛豬終於出黎平息風波~

連飛豬都親身玩過個圖~

引用:
原帖由 ★凍檸茶 於 2012-1-18 13:40 發表
飛豬終於出黎平息風波~

連飛豬都親身玩過個圖~
其實原因好簡單如下:

加上隊長之翼  , 變成你有我無 ,好多人心內覺得不平衡..這都是事實.
個個都想威. 但又唔願意戴頭盔,好拉,見到人有頭盔戴,又要不滿...這也是事實
以上是激起街場一群人士不滿的主要原因.

可以唔開隊長係事實
但依個模式實用係邊?
我唸打街場就<有時>會用到
但我相信好少人會開依個<唔公平>模式
主因唔係因為人人想威
只係想一個平等

新模式可以令vlan既大廳有返d用 可以令玩家溝通下咁
願你亦看清楚

wu arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr thx

引用:
原帖由 hihi8844 於 2012-1-18 14:25 發表
可以唔開隊長係事實
但依個模式實用係邊?
我唸打街場就會用到
但我相信好少人會開依個模式
主因唔係因為人人想威
只係想一個平等
新模式是for 新團隊競技的...

下一個版本會加上 10人投票先可以,開啟..

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-1-18 17:01 發表

如果新增10個玩家投票 便好很多了

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-1-18 13:43 發表

其實原因好簡單如下:

加上隊長之翼  , 變成你有我無 ,好多人心內覺得不平衡..這都是事實.
個個都想威. 但又唔願意戴頭盔,好拉,見到人有頭盔戴,又要不滿...這也是事實
以上是激起街場一群人士不滿的主要原因. ...
其實都係出於

人有佢冇就覺得唔公平。。

是咁的啦街場。。

可惜沒機會再測圖

引用:
原帖由 小飛豬 於 2012-1-18 17:01 發表

新團戰就係要打不平衡?
姐係信長1開始就要壓1個+全能力10既槍神?
最好就整到10人投票  1個吾制都開5到

老老77
我唔多鐘意個隊長模式
好似平時咁玩咪好囉--
我叫星哥na ^.<

發新話題