發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0D

[Close]
WO ~~~
D名型到「發動攻勢!!」、「立刻回防!!」、「全速前進!!」、「撤退!!」、「進行治癒!!」、「救援需求!!」
「保持陣型!!」、「分散陣型!!」、「堅持一會兒!」、「進行拖延!」、「集合!!」
又有領袖之翼,個名真係型

一陣有D傻仔5夠打話人MH
之後係咁打-AMH..
個人又5彈GAME
到時又賴你個系統廢~

隊長系統 DEL最好...
笑死人~

個人認為隊長太過強勁

領袖之翼效果:
總傷害輸出會增加5%(僅對部隊生效)依個無咩問題 因為5% 影響唔算好大
受到傷害減少5% ←同上 影響唔算好大
增加全能力10(白字) ←影響太大 早期10全能太多了 改做+5算啦
減少復活時間25% ←影響好大 由奇係後期 個人認為可以del左佢
始終總傷害加5% 受到傷害減5% 加埋1lv送狗牌 已經夠屈 可以做隊長

引用:
原帖由 誰是最強? 於 2012-1-16 20:56 發表
一陣有D傻仔5夠打話人MH
之後係咁打-AMH..
個人又5彈GAME
到時又賴你個系統廢~
係咁打?,有時間傢喎

回復 1# 的帖子

英雄MODE XD有新意有新意~~~

玩左5場街場點解冇人做隊長- -

意見作者其實隊長模式 改為隊長有5%加成傷,減少5%傷,+10全能力 而其他人都有得加 不過+能果D 唔係隊長-5味得囉

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2012-1-15 16:19 發表
改到不不知所謂.
咁樣紅色同橙色.
會否更強.?
而家咁樣違反信長既平衡.
點解得紅色同橙色有呢個勁能.
其他色就冇.?
而計分就冇得將d野平分.
如果紅色同橙色係輔手.出爆裝.
咁其他英咪冇用囉.?
咁叫平衡?
係咪應該改 ...
隊長呀. 知唔知咩叫隊長?
就係要比d特殊ge認知.
唔好話呢樣唔好果樣唔好.係到懶人地
人地咁好正出黎比我地玩.
唔可以比d好ge意見人地?
<改到不不知所謂>  < --你講ge
識唔識尊重人?

其他色就冇.?

其他色就冇.?

隊長就得一個.唔通你想點?

冇技術ge人正係識話咩 點玩呀.改到咁屈果d說話.真係好憎

真係唔明,點解咁多人會係到為這地圖而不停開罵戰post.
何不心平氣和地去討論此地圖有待改進的地方呢?

引用:
原帖由 _吸血教師 於 2012-1-16 23:01 發表

隊長呀. 知唔知咩叫隊長?
就係要比d特殊ge認知.
唔好話呢樣唔好果樣唔好.係到懶人地
人地咁好正出黎比我地玩.
唔可以比d好ge意見人地?
  < --你講ge
識唔識尊重人?

其他色就冇.?

點 ...
個位唔係比隊長, 係比主力囉!

我想講
引用:
原帖由 chunEX 於 2012-1-16 23:57 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=488605&ptid=503249][/url]
真係唔明,點解咁多人會係到為這地圖而不停開罵戰post.
何不心平氣和地去討論此地圖有待改進的地方呢?
有陣時, 講野唔激進D, 人地真係可以當你耳邊風!

都花汶帖講緊野一樣..
不喜歡就表達自己不滿和意見係冇問題
但理性討論有幾多!?好簡單一句,人地冇義務幫你做圖,就算張圖做得幾差都好,
洗唔洗問候人地阿媽!?洗唔洗張張圖踩到一文不值!?點解我地一直都係度講我地用左幾多心血,點解我地會出聲,其實你地有冇諗過自己既問題係邊!?一出張圖就踩,話作者廢,問候人地阿媽!?e d算係咩行為!?
你可能話自己冇,但vlan有幾多人有咁做過,有眼可見..

隊長模式  令信長不再信長

隊長模式 我相信對主力黎講  好有用
有冇人可以收我入團

發新話題