發新話題

開不到we的解決方法(影片教學)

[Close]

開不到we的解決方法(影片教學)

頭XX秒請跳過

請先下載這兩個檔案:
http://www.wasabistudio.ca/files/unifont.part1.exe
http://www.wasabistudio.ca/files/unifont.part2.rar

Tips: 請擊左鍵等待下載,不建議敲擊右鍵另存新檔。 By 愛影。絕望.

然後執行unifont.part1.exe,步驟非常簡單。

該程式會把舊有的 War3Patch.mpq 更名為 war3patch_nouni.mpq。

該程式我使用後可以正常執行WE,如有問題請回報。

我整左,佢都係不回報- -

..

點解我整到去1:21果陣,個黑色野d英文字卡住既

引用:
原帖由 〞‘睡 於 2012-1-19 18:12 發表
我整左,佢都係不回報- -

..
引用:
原帖由 〞‘睡 於 2012-1-19 18:43 發表
點解我整到去1:21果陣,個黑色野d英文字卡住既
有無圖

試下用依個睇唔睇到d圖
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

如何,有冇方法整番好,如果冇都講聲,

你咩機,我全部朋友win7都用唔到we,都係不回報

引用:
原帖由 極死●朽木 於 31-1-2012 15:26 發表
你咩機,我全部朋友win7都用唔到we,都係不回報
我自己都係用win7=

引用:
原帖由 阿平 於 2012-1-31 16:37 發表
我自己都係用win7=
我都係用win7=_=".........

你地點開,我所有fd都開唔到

咁話說要點開- -我重down魔獸會唔會就開到架

引用:
原帖由 〞‘睡 於 3-2-2012 21:25 發表
咁話說要點開- -我重down魔獸會唔會就開到架
重down魔獸之前要重新安裝#1

我連個檔都開唔到 找不到檔案或項目 'C:\program files\warcraft 3\unifont\setup.bat' 請檢查鍵入的名稱是否正確

好似已經睇吾到條片
要拍果條新既

呢個方法我work
但係想問下點解我WIN8 英文版, WE入面D字無哂既?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題