發新話題

LOL之活動

[Close]

LOL之活動

是咁的

我 欣 麟 賢 風月 等人已經自動加入呢個活動

一齊玩lol個陣

who首死 who放自拍係呢到

p.s  欣你唔好走數 你已經輸左一場

p.s2  有興趣加入呢個活動留名 無任歡迎 拒走數

p.s3: playstation 3  遊戲機的一種

係隻龍龜針我先死= =。
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2012-1-8 01:55 發表
係隻龍龜針我先死= =。
呢d只能當u黑仔

唔通個個比人殺的時候不是比人針咩~~

首死就首死 假如我首死我都會放 拒走數

引用:
原帖由 路人月 於 2012-1-8 01:57 發表

呢d只能當u黑仔

唔通個個比人殺的時候不是比人針咩~~

首死就首死 假如我首死我都會放 拒走數
個sam8龍龜我識=。=佢針我~~~~~~下場先計:-)。
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2012-1-8 02:01 發表
個sam8龍龜我識=。=佢針我~~~~~~下場先計:-)。
你識我唔識- -我點知u是咪吹水

引用:
原帖由 zxbooak 於 2012-1-8 02:07 發表
http://www.ipve.com/bbs/space.php?uid=258347
\________________________/
搵到he唔=識佢

留明...等睇小B自貼

係台版第一場~_~
對面個幫助別人勁到HIHI
又要咁岩打佢SOSAD~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

擺明對面伊芙琳敗點妳先嬴到。

引用:
原帖由 zxbooak 於 2012-1-10 16:03 發表
擺明對面伊芙琳敗點妳先嬴到。
殊.....................

難道我要轉lol?!!!

引用:
原帖由 神仙貓 於 2012-1-11 00:41 發表
難道我要轉lol?!!!
難道妳有其他選擇?

發新話題