19 12
發新話題

[PSP] Winning 2012(繁中版)【HTTP下載】271MB

[Close]

Winning 2012(繁中版)【HTTP下載】271MB

P.S因為此帖(按我)長期不更新 而且語言不相同 所以貼了出來

遊戲名稱:實況足球2012 / 勝利十一人2012【中英混合版】
日文名稱:ワールドサッカーウイニングイレブン2012
英文名稱:Pro Evolution Soccer 2012 / World Soccer Winning Eleven 2012
製作廠商:Konami
代理髮行:Konami
遊戲類型:SPG - SPG - Sports Game(足球體育運動)
載體容量:UMD×1
對應主機:Play Station Portable(プレイステーション?ポータブル)
語言版本:日版
發賣日期:2011年11月03日(木曜日/星期四)
官方網站:http://www.konami.com/games/pes2012

系統      ★★★★
耐玩度  ★★★★
故事      ★★★★
畫面      ★★★
音效      ★★★

===========================================================================================
遊戲載圖:

===========================================================================================

6.39 / 6.60 PRO-B9 不用破解,成功運行
6.20以下的自製系統  巳自行破解,成功運行

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有關攻略詳請可到
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=428514&extra=page%3D1

.

已更新兩個存檔
其中一個含有南華和星矢球會 + 商店全開

另外一個存檔合有英超全真實球衣 + 商店全開

.

甘快出2012la =.=

引用:
原帖由 心缘_微風 於 2012-1-7 20:15 發表
甘快出2012la =.=
出新一年 都會早幾個月做好的

已重整攻略內容

玩緊

挑機?
我佛慈悲

引用:
原帖由 .SaKel 於 2012-1-9 16:16 發表
玩緊

挑機?
55  足球我吾驚你  
頭d除左依呂坡都有少少淆

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2012-1-9 16:17 發表

55  足球我吾驚你  
頭d除左依呂坡都有少少淆
練番 我d神手技術
我佛慈悲

引用:
原帖由 .SaKel 於 2012-1-9 16:19 發表

練番 我d神手技術
頭d我都冇玩好耐 最近玩番MR1同2
係得閒玩幾鋪依呂坡咁 應該退步左好多

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2012-1-9 16:28 發表

頭d我都冇玩好耐 最近玩番MR1同2
係得閒玩幾鋪依呂坡咁 應該退步左好多
玩足球
我佛慈悲

引用:
原帖由 .SaKel 於 2012-1-9 17:26 發表

玩足球
好啊 你幾時得?

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2012-1-10 04:41 發表

好啊 你幾時得?
練緊 唔想比你屠
我佛慈悲

你們是用什魔來連機?

引用:
原帖由 蜻蛉 於 2012-1-10 21:54 發表
   你們是用什魔來連機?
PSP-.-
叫你down頭d又吾down
等你放假可以同你挑嘛

.

19 12