發新話題

你地都好串下

[Close]

你地都好串下

經過我地9413團商議 老虎哥決定左依家就招你地團戰

打就吠一聲 唔打就吠兩聲 仲要叫多聲老虎大爺 kenji老大

平台kyx 唔好問點解 依家就係恰你地冰島唔玩kyx呀 吹呀???

版本跟返依家

我唔理你地接唔接 戰書就落左

淆夠咪唔好覆 扮去打你既LOL囉

冠軍又點?? 好威呀?

我地老虎哥都未出聲 你地咪係度扮神ok

直接密我地老虎哥  tiger_g0r 或者 神手kenji [VISUAL]_KenJi
唔怕你打 就怕你唔打!!!!

你地同果個乜野細細baby-咪又係同1level 扮乜高深???

而我們9413只是求一敗

回復 1# 的帖子

人地就係高深過你 :lol :lol :lol :lol

踩到我洛哥上心口...依家我挑你...擺明就係VLAN打...一係GGX 就係唔去KYX  吹咩7.7  接就一聲 唔接就吠2聲

引用:
原帖由 [9413]_WoLF 於 2011-12-30 18:12 發表

打就吠一聲 唔打就吠兩聲 仲要叫多聲老虎大爺 kenji老大

平台kyx 唔好問點解 依家就係恰你地冰島唔玩kyx呀 吹呀???

版本跟返依家

我唔理你地接唔接 戰書就落左 ...
kenji教學?
http://www. **廣告**hk.net/thread-1476362-1-2.html

引用:
原帖由 [9413]_WoLF 於 2011-12-30 18:12 發表

版本跟返依家

[Close]

冰島旅程*冰島在信長的旅程正式完結,我們再不會在信長界挑戰.為保冰島過往名聲,決不會再收任何一個人.

引用:

版本跟返依家

我就唔知你咩tiger哥 上次去**廣告**打完佢之後 我就覺得佢太廢 **廣告**都del埋 war3都del埋
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

而我不知到底發生左咩事                     .

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

淆就算^^廢物冰島 同個垃圾細細baby-一樣廢 =]

我真係吾覺你地有幾勁.以為自己好勁好威.吾好小學_心態啦.

我就唔知細細baby關冰島咩事
如果你想招冰島打場團戰
我諗唔使叫佢地出山都得
有意sd信俾我

引用:
原帖由 ak43 於 2011-12-30 19:40 發表
我就唔知細細baby關冰島咩事
如果你想招冰島打場團戰
我諗唔使叫佢地出山都得
有意sd信俾我
黎kyx搵tiger_g0r 或者 [VISUAL]_KenJi
thx   我地一定會屠爆你 死架兩

咪引笑ok?
黎vlan 招去kyx 搵你?
你搞笑完未
vlan 隨時接受你挑戰

藍波呀
好驚呀
媽咪

引用:
原帖由 ak43 於 2011-12-30 19:46 發表
咪引笑ok?
黎vlan 招去kyx 搵你?
你搞笑完未
vlan 隨時接受你挑戰
咁你繼續淆吧^^

冰島也不過如是

廢團一個

扮高深啦 冇膽仔

發新話題