19 12
發新話題

旺角 漢陽苑韓國料理

[Close]

旺角 漢陽苑韓國料理

呢間係旺角既.....味道唔錯......
價錢便宜............
我今日食完...
所以想推介一下比大家......
價錢只係100$
任飲任食....
PS.. 大家唔好個度既汽水同酒........
會支計錢..
一支5$--
飲番豆漿,夏姑草 個4樣...
其他唔記得啦...
仲有多樣甜品....
真係好多野食架......
地址係旺角彌敦道601號創興廣場1樓
旺角彌敦道601號創興廣場1樓

好似好好吃甘啵
好耐冇見甘快100分la

引用:
原帖由 心缘_微風 於 2011-12-29 23:49 發表
好似好好吃甘啵
好耐冇見甘快100分la
係掛--.....
希望快D200--

好正WO 得閒去試下先

100$
任食咁正   地址係...........................邊???
還是放棄了 真的攰了!    angel beats 立華奏  愛! ✖S_KY★╮

回復 5# 的帖子

我都想知道地址
念住等陣去食飯

引用:
原帖由 LOVECwy✓ 於 2012-1-24 18:16 發表
我都想知道地址
念住等陣去食飯
旺角信和對面...
相信你們信和知道那了-已經+上地址

回復 7# 的帖子

我遲D 去信和 BUY  Figures    去個到 trytry 先
還是放棄了 真的攰了!    angel beats 立華奏  愛! ✖S_KY★╮

引用:
原帖由 S!U乂SH★ue 於 2012-1-27 10:17 發表
我遲D 去信和 BUY  Figures    去個到 trytry 先
試下吧.......
真的不錯..
不要飲汽水..
+錢的

元朗到有間
不過貴十幾$

蜜瓜汁! 好好味 d野食我就唔係幾記得lu~
太愛才不能愛

似不錯啊.
I told the world one day I would pay it back.

認真...
真係唔錯.......

thx for sharing~~~

好似好貴 d野食又小

19 12
發新話題