32 123
發新話題

想入絕信團

[Close]

想入絕信團

想入個團,就禁簡單,招人加我,唔好話我
年齡:15
人品:唔算太好,間中走下場,89場走1場到
入學中,中四
冇MH
身高170
父母健在
無兄姐
藍田區
開個POST出黎系想有人加我,但系唔知邊個團好,希望大家比DD面子,唔好串我同抽我水

引用:
原帖由 斷之魂 於 2011-11-24 18:24 發表
入學中,中四
冇MH
身高170
父母健在
無兄姐
藍田區
開個POST出黎系想有人加我,但系唔知邊個團好,希望大家比DD面子,唔好串我同抽 ...
通常只睇下劃線,其餘資料有啲多餘
另紅字只能讚你老實,相信無乜邊幾個團會收
我開始微笑 以後會努力過的 很好

回復 2# 的帖子

拉 五好甘講 可能有炮團收佢都五定

唔該我想知咩叫炮團呀!!咩團系炮團呀!!炮團系咪會收我嫁!!

89場走1場定8/9場走1場

8/9場左右,但系我入左團之後一定會改過自新,重新做人,絕對唔會再有呢D壞習慣,為團鞠躬盡瘁,死而後已,今後我將會為團供出我的一片熱心與關懷,為團燃點新的光輝與希望,對每個玩絕信的人訴說我的誠信與真心,對絕信,VLAN和團的發展賜上期望和祝福。

炮團係指
炮咀團
姐係果D輸左就_人老媽的人之類的。
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

多謝大大無私解答!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 斷之魂 於 2011-11-24 20:52 發表
8/9場左右,但系我入左團之後一定會改過自新,重新做人,絕對唔會再有呢D壞習慣,為團鞠躬盡瘁,死而後已,今後我將會為團供出我的一片熱心與關懷,為團燃點新的光輝與希望,對每個玩絕信的人訴說我的誠信與真心,對絕信,VLAN ...
即一日入吾到團;一日都繼續無品

笑左 一針見血 睇通想表現d乜 咁真係要快d入團

入左團好耐先走一次,仲是PCCW LAG到彈GAME 我相信,你無走場一定有人收你

系咪姐系要我重新開個AC玩先得

你係到開帖哂時間不如去綜合招生區行下啦
最憎人守株待兔
唔爬文等人幫

引用:
原帖由 斷之魂 於 2011-11-24 18:24 發表
入學中,中四
冇MH
身高170
父母健在
無兄姐
藍田區
開個POST出黎系想有人加我,但系唔知邊個團好,希望大家比DD面子,唔好串我同抽 ...
兄弟一樣藍田區 哈哈哈

引用:
原帖由 安全問題 於 2011-11-24 22:25 發表

即一日入吾到團;一日都繼續無品
洗唔洗講到咁直呀

32 123
發新話題