48 1234
發新話題

回歸絕信

[Close]

回歸絕信

發覺開左學冇想像中甘辛苦,抽到d時間出黎玩幾場絕信a_a

但得知第2年先係惡夢開始,,,,,,,,,,,(因為星期6都要返埋)

所以退絕信就第2年先算啦

我上過鏡既片(Empire毀)

淺井

果汁玩分身玩死本多

------------------------------------------------------
那時候 我還是一個連出裝都不明白的人
曾經面試失敗
最後靠筆試才入到
後來
我才發現Fortis係專登比我入
我既答案都係錯左
一直以來我放係心中冇問
係因為我一早己知道 你不會讓人失望 不會讓人兩手空空的回去
我答應過你 我會變更強
即使現時還是要問點什麼技 出什麼裝
但我相信 早有一天 我會實現我和Fortis你之間的承諾
-----------------------------------------------------------------------                                                      
團長 我知道你為了學業 才逼不得已 退出你心愛的絕信
但是 如果你有一天回來 有一天能夠玩絕信
不管團內齊不齊整 但請也陪我們玩幾場吧!
                                                                                                        by帝國 - Σmριrε.傷 & 傲氣 - 星幻乂夢

昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

一路好走.得閒玩返兩場

火神宗師 hi  8
無冕者

931林峰一路好走
始終無法超越的一度牆

還有的是
你什麼時候也是最強的火神!!!
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

所以出左呢個帖我唔會再呢個AC玩火神

引用:
原帖由 │Fortis931│ 於 2011-11-22 02:34 發表
所以出呢個帖我唔會再用呢個AC玩火神
無野做捉下你錯字xd
你得閒戈陣仲會玩嫁可><?

931再見了~~~
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

88  931 得閒吹下水啦

好好咁讀埋書吧931師父
想搵人玩絕信夜/星夢實有人陪你
一路好走

即使關係親密 亦會分手
昨日你依然溫柔 今天痛失所有

ps.我不是gay的

一路好走

好似做左你既御用製片師sosad
我開始微笑 以後會努力過的 很好

一路好走 :loveliness

引用:
原帖由 SE7EN水 於 22-11-2011 11:13 AM 發表
一路好走

好似做左你既御用製片師sosad
唔好都唔會點名搵你

一路好走,又小一勁人了

48 1234
發新話題