發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 13.0C

[Close]
伊達政宗E技生效延遲0.6→0秒
希望可以還原...依家無延遲有起手 搞笑!

我不得不批評 由這幾個月一直留意每次的新地圖
可是每次也失望 由前板本出的物品石頭 神忍 我打不小街場
這些物品出場%是非常之低 石頭基本上是無人會出
另外每次更新也是一些小變動
就說今次的板本  武田-甲-血 百地e技時間加長 距離-低
這個當然係可以-低聯合軍強勢其中一個方法
但係我認為一些驚喜都沒有  只是用了最原始方法
為何不嘗試變動之田軍英雄技能   
比喻之田軍可以加一隻群恐英雄黎壓制武田百地
這也令玩家感覺會比較有興趣 玩法也不同
始終係新英雄 新技能 玩家會比較多去嘗試
也會令團戰不必限死某英雄
我個人感覺現在信長地圖 和我以前玩11.2b地圖 係什麼分別
現在的板本令我覺得信長是原地踏步
當然會有一些人說 你吾鍾意咪吾好玩囉
我都係希望想信長會有一些大變動
不是我們以前玩的那套!!!
因為實在悶了!!
我也明白作者時間有限
可不可以讓給其他對地圖有興趣熱誠人完成

引用:
原帖由 kenwong008 於 2011-11-23 00:53 發表
就說今次的板本  武田-甲-血  ...
有道理, 每次改版都係修改技能強弱, 同價錢!
好老實咁講, 唔係話唔好,,,,平衡黎講
不過咁既改版, 值得我地等個幾月2個月?
仲要10幾個人一齊整左到咁鬼耐~
真係帶唔上"驚喜"2個字囉!

希望下次會有大膽既發展

引用:
原帖由 乂雞飯★ 於 2011-11-22 20:19 發表
場場都有E仔  好僧啊
13.0C場場有信長 好僧啊 :@

可以分解物品=D
方便合和泉合錯左冇雷=D

wow正丫!!!!!!!

引用:
原帖由 kenwong008 於 2011-11-23 00:53 發表
就說今次的板本  武田-甲-血  ...
好同意你既講法,而家根本同以前既11.2b版冇分別,
一d驚喜都冇,d人話某英廢就改強數值,某英強就改廢佢個數值,
裝備冇變化,英雄起手問題大,其實呢個版點解咁多人玩,只係vlan谷成既
同以前個圖比,冇咩變化,反而新版s版好好多,多變化但好小香港人玩,
vlan又開咁小新版s版server,加上又小宣傳,d人咪玩死1個圖罹

jkhkjhkhjkhjk0000

又有更新lu
支持
-
-
-
-
-
-
-

仲有明智大技信長大技冇左+扣血問題 - -  (冇人理)

支持新圖不過信玄好似改廢左

GOOOOOOOOOD

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD

正的呀 真係的正的呀

比人搞到去左第二頁低 = =,推一推 ,希望大家支持新圖

伏兵過強 mp量比較多的英雄,如直江,可以不用直上忍刀,只要出伏兵清走,打團出忍都沒有用

發新話題