發新話題

新遊戲推介 - Saints Row The Third

[Close]
引用:
原帖由 CTPs 於 2011-11-21 06:43 發表
炸雞 + 狂射頭.
大佬 點解我開個佢 佢會彈個failed to create graphics device  出黎既

請問一下什麼時候會把頻道開啟呢?
國外某個T開頭的平台,已經開始測試囉。
希望大大趕快把伺服器打開喔,這樣就可以一起連機了。

好似L4D2 又好似偷車個隻game €€

引用:
原帖由 NY-_ 於 2011-11-21 06:51 發表

大佬 點解我開個佢 佢會彈個failed to create graphics device  出黎既
你有冇裝過DirectX?

咁耐仲未有載點  

又有新game玩啦><
值得一試

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-11-21 18:24 發表
咁耐仲未有載點  
外出工作
引用:
原帖由 pavilion0933 於 2011-11-21 16:22 發表
請問一下什麼時候會把頻道開啟呢?
國外某個T開頭的平台,已經開始測試囉。
希望大大趕快把伺服器打開喔,這樣就可以一起連機了。
可以先到
綜合區

好期待呀  

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-11-21 19:04 發表

外出工作

可以先到
綜合區

豬哥哥,請問係你地破解定係都係用SKIDROW個破解?如果你親自破解,可唔可以破解埋vista?因為skidrow個破解用vista係玩唔到...好痛苦啊=3=

點樣玩唔到

引用:
原帖由 lol02468 於 2011-11-21 19:07 發表
豬哥哥,請問係你地破解定係都係用SKIDROW個破解?如果你親自破解,可唔可以破解埋vista?因為skidrow個破解用vista係玩唔到...好痛苦啊=3=
可惜個遊戲.只可以2個人,合作...

下載點會儘快提供..

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-11-21 19:12 發表

可惜個遊戲.只可以2個人,合作...

下載點會儘快提供..
我唔係吹你-0-"""我爭係想知會唔會出vista版破解,因為可能你係我的last hope 2個人...真係好可惜=.=如果多d人一定會好玩d

回復 102# 的帖子

無看我回覆?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-11-21 21:15 發表
無看我回覆?
INSTALL左後REPLACE左SKIDROW的CRACK入你INSTALL左GE FOLDER入面,再禁GAME有得選DIRECTX同DIRECTX11 果到,選左DIRECTX 等一陣會弾句"saints row the third has stopped working"之前以為係我個人問題,點知上網SEARCH先知VISTA玩家玩唔到,再SEARCH多陣得知原來個CRACK入面有個FILE叫"STEAM_API.DLL"係果個DLL問題,如果你REPLACE左個CRACK去你個GAME FOLDER但係唔好REPLACE個STEAM_API.DLL的話,你係入到GAME玩,但係不能SAVE

等睇用可樂殺人

你冇聽錯 係可樂
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

發新話題