發新話題

新遊戲推介 - Saints Row The Third

[Close]
但係我照住樓主 co-op lan 果到開 我開/fd開 都見吾到有場 洗吾洗開埋vlan??

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-12-3 21:40 發表

佢總共有4集
第1集有BUG 唔建議玩
第2集開始到第4集都讚
我吾係好明咩係第1集 第2集= =
係任務黎= =?

引用:
原帖由 - 5WYB〃 於 3-12-2011 21:58 發表
但係我照住樓主 co-op lan 果到開 我開/fd開 都見吾到有場 洗吾洗開埋vlan??
遊戲專區:   vLan --> 角色扮演(RPS)-->黑道聖徒3 SR3
你話呢  

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 3-12-2011 22:08 發表

我吾係好明咩係第1集 第2集= =
係任務黎= =?
assassins 系列總共有4集

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-12-3 22:10 發表

遊戲專區:   vLan --> 角色扮演(RPS)-->黑道聖徒3 SR3
你話呢    
oh 我仲以為係vlan個論壇區- -so sorry 眼殘

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-12-3 22:10 發表

assassins 系列總共有4集
我想問係邊到接=.=

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 3-12-2011 22:16 發表

我想問係邊到接=.=
地圖上的 !  ←

點解我唔得架-.-佢話我羞個XINPUT1_3.dll果個-.-點搞

我想問我ati radeon x 1200 series玩唔玩到...
-CLsy
鍾愛亦鍾情於你

有冇人可以教教呀'

引用:
原帖由 CoOLOrz 於 4-12-2011 08:00 發表
點解我唔得架-.-佢話我羞個XINPUT1_3.dll果個-.-點搞
你係未用1樓既下載點                 .

引用:
原帖由 -CLsy 於 4-12-2011 11:41 發表
我想問我ati radeon x 1200 series玩唔玩到...
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

揀 Saints Row The Third   佢會同你講部機合唔合格

可唔可以比多次個網我
我可能dl錯左...真係要指教..好想玩

引用:
原帖由 CoOLOrz 於 4-12-2011 15:06 發表
可唔可以比多次個網我
我可能dl錯左...真係要指教..好想玩
http://www.hkp2p.com/torrents-details.php?id=29

我dl岩架wo...
但都係唔知點解唔得....可以教下!?

發新話題