發新話題

新遊戲推介 - Saints Row The Third

[Close]
引用:
原帖由 鴨仔超人 於 2011-11-23 21:40 發表
有人知點解
我入
未更新VLAN

1個鐘多D就DOWN完了
畫面沒GTA咁令,但可玩度高,情節得意

好好玩.
-★1事無成﹑

點解我系vlan連吾到線???
系我未知vlan有得連線之前我系用tunngle既野玩.
但而家我用吾到vlan連線 我睇吾到場
求解答.

唔係講笑.堅好玩.雖然冇人陪我玩.我都玩通頂
選角色果陣可以隨自己所好,E樣GTA真係冇得比,又可以選女
車又型
如果可以多過2個人玩,有得開埋團就正

正呀  出了  down  ing 期待
還是放棄了 真的攰了!    angel beats 立華奏  愛! ✖S_KY★╮

引用:
原帖由 食硬少時飯 於 2011-11-23 22:54 發表
你個度只係寫WINDOW XP ..
WINDOW7得嗎?
當然可以,,那是最低要求

搵到bug 緊隊友/隊車 會斷 (單機的)@)@

想問 有冇得改名-.-?同人連緊果陣

視槍點較 英文唔識=,=

入到download個網唔識點download

引用:
原帖由 屎忽‧鬼乂 於 2011-11-24 16:15 發表
想問 有冇得改名-.-?同人連緊果陣
有 請在遊戲文件夾內,找到 SKIDROW ,用記事本打開,之後修改

# You might want change this.
PlayerName =vLan

修改 "vLan"  為你的名字,不支持中文

點樣上傳相上來

愛你是錯嗎?

希望舉辦活動 關於Saints Row The Third
例如 圖片 影片等等

豬哥有冇中文補丁
視槍點整 唔該

謝謝

依家玩到去水池新屋 有令用

請問安裝完應該是多少GB?
你未來 我未來 都一樣