發新話題

懷舊經典推介 - 紅色警戒 2 -

[Close]
之前成日玩吾到既尤里的復仇比你KO左
吾該哂!!!!!!
玩埋玩埋都有十年.....睇左個POST先記得E個GAME
總之
多謝分享啦

正...終於有連線+載點了..多謝分享
-------------------------------------------------

好似玩唔到wor...

now搞點了...不過點解個尤裡復仇系英文...?

引用:
原帖由 lijiaming123 於 2011-11-20 15:07 發表
now搞點了...不過點解個尤裡復仇系英文...?
遊戲漢化問題.

出現 ***FATAL*** String Manager failed to initilaized properly  未知原因, 但開多次就正常.

引用:
原帖由 lijiaming123 於 2011-11-20 13:59 發表
正...終於有連線+載點了..多謝分享
-------------------------------------------------

好似玩唔到wor...
我都係一樣,我開左n次都唔得,請問有冇其他dl 點?

試下將yuri.exe 這個文件,兼容模式選擇 windows 98 / windows me

點解我裝完係英文1既....

引用:
原帖由 mk167 於 2011-11-22 22:43 發表
點解我裝完係英文1既....
帖中有答過

遊戲中包含2個版本..第一個如教程,是紅警2 (中文),  不是 尤里的復仇(半中半英,漢化問題)

我知我點知會有開唔到的問題,應該係未改番岩桌面的解析度,我改番之後就開到

我照足你教既去做,但尤里的復仇只玩到英文版

樓主點解我同fd連連下有時會成個畫面停(卡)左係度....陏唔倒要強制關game再開過game既?

引用:
原帖由 雪糕鴻 於 2011-11-24 02:31 發表
我照足你教既去做,但尤里的復仇只玩到英文版
尤里的復仇,本身就是部分英文 + 部分中文..

點解好似好少人玩紅警2咁,我次次入ser都只係見到2-10人=,=

點解下載完個EXE檔之後一開就會彈個DOS出黎閃一閃就冇左..PS:我用WIN7

發新話題