發新話題

懷舊經典推介 - 紅色警戒 2 -

[Close]
引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-11-17 22:15 發表
期待高手挑機 GOOD GAME

對戰起野好慢

代問: 岩岩同BAD_YIN玩個場唔知點解無端端發生問題....
明明D船炸死佢架LA

幫下我... #68有圖 明明禁左dw佢都唔郁..
好想玩阿   唔該大家睇睇有咩錯

有無人識解決.... 好想玩YURI ..
引用:
原帖由 332250765 於 2011-11-17 16:19 發表
有無人識解決啊 好想玩YURI啊

有冇(油利)玩定就咁紅2

回復 74# 的帖子

Seeds: 0
= =都DOWN唔到..
一 切 不 可 能 發 生 的。
將 它 們 逐 一 化 解 。
登 上 最 高 峰 的 寶 座!

引用:
原帖由 kinasthry 於 2011-11-17 23:25 發表
Seeds: 0
= =都DOWN唔到..
一樣可以..

10幾年前玩過..仲日日玩...

童年回憶

引用:
原帖由 332250765 於 2011-11-17 22:53 發表
有無人識解決.... 好想玩YURI ..
我都係咁.............................點解決

引用:
原帖由 甩毛毛 於 2011-11-18 10:47 發表
我都係咁.............................點解決
試下重新下載安裝.

你系統是xp ?

如果是xp ,請到1樓查看..設置兼容性問題..
注意3: xp 用戶無法開啟 尤里的復仇 v1.000 問題
1: 遊戲路徑如 x:\RA2\RA2MD.exe   需要全英文, 不能出現中文路徑 .
2: 遊戲內3個文件 gamemd.exe  /  RA2MD.exe / YURI.exe   均需要設置兼容性為windows98/windows Me
滿足以上兩項條件,運行 RA2MD.exe 即可開始遊戲

我系統係xp....................

點解係英文既????????????????????????????????????

n年前好鐘意玩既gm ><
真系要玩番下

有沒人玩ya   

發新話題