32 123
發新話題

基拉大和...

[Close]

基拉大和...

基拉大和係destiny到個樣變得好成熟 不過個人認為佢係destiny既戲份唔夠多

destiny前期轉左主角,
中至到後期基拉先做番主角
X_X

回復 2# 的帖子

佢地幾個唔係一直都係主角咩

des 既主角係真 唔係基拉

回復 4# 的帖子

基拉都算係半個主角啦

引用:
原帖由 TwInkLes★Sky 於 3-11-2011 08:14 PM 發表
基拉大和係destiny到個樣變得好成熟 不過個人認為佢係destiny既戲份唔夠多
中期到後期較多,早期簡直冇
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2011-11-5 18:13 發表

中期到後期較多,早期簡直冇
因為要講真既出現同介紹佢

引用:
原帖由 〝HEI 於 5-11-2011 08:14 PM 發表

因為要講真既出現同介紹佢
沒錯,係第6集先見到基拉

SEED DESTINY有3個男主角嫁
真, 基拉, 阿斯蘭都係男主角
X_X

我到E家都係認為基拉一個係主角 = =                                          

事關基拉只自由  好型
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

引用:
原帖由 囧-神 於 6-11-2011 11:47 PM 發表
我到E家都係認為基拉一個係主角 = =                                          

事關基拉只自由  好型
突擊自由仲型 ,對翼會發光

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2011-11-7 13:03 發表

突擊自由仲型 ,對翼會發光
會發光嫁咩 我真係唔知= =
d浮游炮黎炸wo,我想知佢點發光??

引用:
原帖由 〝HEI 於 2011-11-7 17:38 發表

會發光嫁咩 我真係唔知= =
d浮游炮黎炸wo,我想知佢點發光??
對翼係會發光,好似命運高達翼部發光咁
浮游炮只是翼部的其中一部分,超級龍騎兵系統:浮遊炮

以下是突擊自由高達翼部發光的截圖

X_X

引用:
原帖由 勁風Issac 於 8-11-2011 12:24 AM 發表

http://img600.imageshack.us/img600/8616/seeddestiny502011 ...
只會係宇宙發光

引用:
原帖由 勁風Issac 於 2011-11-8 00:24 發表

http://img600.imageshack.us/img600/8616/seeddestiny502011 ...
其實係因為佢嘖d粒子所以睇落去搞到好似發光咁?

32 123
發新話題