17 12
發新話題

GUNDAM AGE 香港TVB播

[Close]

GUNDAM AGE 香港TVB播

10月29日 星6 播 大家有冇興趣  我就有小小LA
知唔知咩叫神.
神以前都係人.
不過佢做到人做唔到既野.
之後佢就係神.

對呢套野真係冇興趣,可能自己睇慣左舊既seed,接受唔到新既作品

引用:
原帖由 〝HEI 於 26-10-2011 09:46 PM 發表
對呢套野真係冇興趣,可能自己睇慣左舊既seed,接受唔到新既作品
對呢套野完全冇興趣,我自己睇慣00,AGE真係無MOOD去睇
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2011-11-7 13:05 發表

對呢套野完全冇興趣,我自己睇慣00,AGE真係無MOOD去睇
-0-暫時你係呢到唯一鐘意睇00既fans

回復 2# 的帖子

同感
X_X

回復 4# 的帖子

我都like 00^^
......

引用:
原帖由 〝HEI 於 2011-10-26 21:46 發表
seed 10周年,會推出高清 seed 重制版.

引用:
原帖由 小飛豬 於 10-11-2011 06:24 PM 發表

seed 10周年,會推出高清 seed 重制版.
小飛豬,有10年咁耐咩?

睇過la 冇咩興趣

睇左幾集 見到個男主就唔想睇!!!!!!!!!!
還是放棄了 真的攰了!    angel beats 立華奏  愛! ✖S_KY★╮

引用:
原帖由 S!U乂SH★ue 於 14/12/2011 02:33 PM 發表
睇左幾集 見到個男主就唔想睇!!!!!!!!!!
我見到個名已經5想睇

睇左兩集就無興趣追落去

係今日之前,我對age都仲有d期望....
到左今日,我睇完第13集,變型母艦.....
仲要木馬號既樣...暈,希望之後會有好既劇情
高達00更新至第二季!!!
→按此回覆有齊下載點←
!!外傳線上觀看亦附在同區!!

呢套 好似不太好看         

無奈見到細路渣高達 一集都冇睇過

17 12
發新話題