22 12
發新話題

‘‘‘鬼故事送錢活動‘‘‘完結

[Close]

‘‘‘鬼故事送錢活動‘‘‘完結

為左大家對靈異上感到興趣,希望這個活動會令大家對靈異知多點!

格式
ID:

對靈異知識/感受:  (50字)

如果達到要求,將會送50金錢,雖然吾系多,但希望玩家多多支持!

另外,所有作品寫得最好會有200蚊

限期日子為25-10-2011年

每位作品 VLAN 50金(要求50字)

最為理想作品3位,另外比200金

引用:
原帖由 凍檸、樂 於 2011-10-18 17:24 發表
ID:凍檸、樂
感愛
我其實對這一些鬼故事沒有什麼相信的說-____-(汗
因為我一直覺得世界上是沒有鬼的.鬼只是人類的一
種信念和一種陰暗面.鬼點解通常係暗和晚上才出現?
真的有可能是因為鬼才早上.既然鬼有令人死的能 ...
請各玩家參考一下別人的作品

感受:
雖然我未認認真真甘睇過一部鬼電影,
但我很系無膽一個人去睇曬一部鬼片=。=
而且我睇親咩野都好認真= =
我每次自己一個人睇睇下就會比佢嚇親,
所以,我絕對好怕睇電影。
如果可以比我同一班fd睇就好啦,
甘我就放心唔怕。因為點都有人系我隔離度   
而且我最中意系人地睇得好專心個陣大叫一聲   

講真鬼故果陣大家唔好自己嚇自己
如果開始就自己嚇自己咁就一定會驚!
我咁大過人都未試過懶野!
我自己試過同2男2女係am0100~am0200行左上獅左山
果陣D人都驚我果組1男1女!另外果組1男1女
分開行上去!我果組果1男1女淆到叫媽媽!!
2條友一個左一個右捉住我隻手行!好快就行完!
只要你唔驚!唔好自己嚇自己就得架啦!行完既感受就係!一D都唔驚!
只要去番D多人既地方同有光既地方就可以
唔好留番係D無燈既地方

感受:
話說 係我細細個個陣 睇鬼片
已經笠到ONXX
之後個鬼片!係講廁所有隻鬼
甘我當然就吾敢去廁所
之後夜晚我家姐扮鬼叫 整D聲
我就訓教都笠埋水
之後又同我講有鬼捉腳
我就搵 D被"姐"哂成個人甘訓
無論夏天 hot 到爆 都 "姐"哂成個人出哂汗甘
可能童年陰影 我擺脫吾到
之前=要開住燈訓教
E家算好左D
之後睇電視話 咩鬼壓床 係個人向上訓 壓到神經線 甘我又笠水
打側訓

想起 最衰都係我家姐 迫我睇鬼片----異度空間
仲要嚇9我

吾知幾時先擺脫到陰影sad
ps 可能1999左

ID:凍檸、樂
感愛
我其實對這一些鬼故事沒有什麼相信的說-____-(汗
因為我一直覺得世界上是沒有鬼的.鬼只是人類的一
種信念和一種陰暗面.鬼點解通常係暗和晚上才出現?
真的有可能是因為鬼才早上.既然鬼有令人死的能力.
哪又為什麼怕早上出現令人類看見?另外有一種鬼也是
給人有一種害怕的感覺.只是人為害怕一種事就認定他就
是鬼怪.但是我也喜歡聽鬼故事,是因為這故事有一種令人
覺得不可思義的事.哪些事都是超越正常的.令人有種很正
的FEEL~
太愛才不能愛

引用:
原帖由 細奕 於 2011-10-18 17:11 發表
講真鬼故果陣大家唔好自己嚇自己
如果開始就自己嚇自己咁就一定會驚!
我咁大過人都未試過懶野!
我自己試過同2男2女係am0100~am0200行左上獅左山
果陣D人都驚我果組1男1女!另外果組1男1女
分開行上去!我果組果1男1女 ...
用戶名輸入錯誤或者不存在該用戶,請返回。

有冇開銀行?

引用:
原帖由 朗乂少 於 2011-10-18 17:14 發表
感受:
話說 係我細細個個陣 睇鬼片
已經笠到ONXX
之後個鬼片!係講廁所有隻鬼
甘我當然就吾敢去廁所
之後夜晚我家姐扮鬼叫 整D聲
我就訓教都笠埋水
之後又同我講有鬼捉腳
我就搵 D被"姐"哂成個人甘訓
無論夏天 hot  ...

有冇開銀行

其他人已pm了,大家拎金吧

引用:
原帖由 Mp. 於 2011-10-18 18:15 發表

有冇開銀行?
岩岩開左啦

對靈異知識/感受:

鬼 我個人覺得比較平常 因為大部份人通常講鬼都係有惡
但係我個人意見就係 鬼都會有好人 雖然我未遇過任何靈異事件
不過鬼片都睇唔小 會有d驚 曾經試過玩靈魂出_但係唔成功

回復 9# 的帖子

已PM了,接受吧

引用:
原帖由 Mp. 於 2011-10-18 22:13 發表
已PM了,接受吧
幾時過數比ME

回復 11# 的帖子

抱歉,差點忘了給你

鬼怪?
我自細就會睇1d鬼片 捉鬼果d片

覺得好爽 但係又訓唔番

到大個啦 都未夠膽自己睇

大個仔之後第1次睇就係去識女仔 溝女

回復 13# 的帖子

已pm了,感謝參與。

ID:
ㄗsメ小KiTˇ
感想:
  老實說,我對鬼故事的確有興趣,但是種種原因又令到我對
它反感了,此言何解,只能說在假期的時候我通常歸家時也是喜
歡獨來獨往甚少興他人結伴而行,在暗黑的途中,很自然就會想
起曾所聽過的鬼故事,令我討厭了我自己平時上得太多鬼故事的
網址了,但平時和朋友一起的時候,很自然就會分享不同的鬼故
事。
  所以,我認為鬼故事是一種令人有刺激感而帶有恐懼感的
故事,我認為成功的鬼故事應俱備令人想像的空間、神秘感、
令人驚訝的結局與及令人感興趣的開頭。

22 12
發新話題