發新話題

[Counter-Strike] 版主刪POST 唔該~

[Close]
我想問下你記唔記得當時某d玩家名,我可以叫佢地上黎討論,到底你有冇應我,我有冇9殺左人跟住唔應人等等你話我的問題

版主刪POST 唔該~

版主刪POST 唔該~

此post已delete

樓主你講黎講去都只不過係"我有應你"
你系到回俾緊我的問題
1 我問你game入便叫咩名?你唔答
2我問你咩原因令你話我9殺?你唔答
3我問你你記唔記得game果時有咩人?你同我講"你有應我",咁姐係點?記得(講d人出黎)定係唔記得

而且你就算系邊到投訴,都要有證據先得,唔關話遲俾個link 是 唔該搞清楚先你前言不對後語,你根本就系到自相矛盾,你又話唔狗時間,跟住又話狗時間,你玩人呀?
,你就算系vlan e 到投訴 都唔好一樣證據都冇啦,人地點信你,你都知有d人 好中意亂 up當飯食 自己系某個ser玩完條氣唔順 就系到亂up 24 有d仲要唱埋ser,但問題佢地一樣證據都冇呀媽 而且太到又唔好
另外,人地俾條link你 係希望個ser有咩是 你可以上去投訴等等,等場主可以解決番個問題,順便睇埋個ser的規則,你唔好誤解人地的意思
最後,我覺得"退一部海闊天空" e句野岩用 因為
今次的是件係屬於死冇對證的案件,根本就冇得解決,所以我地一人小一句,唔好嘈,樓主你計續玩番td server的jb1/td server其他的ser,但下次有其他的問題就唔該去番td server的討論區投訴,而且要跟格式同埋要有證據,咁你一定會攞番個公道

版主刪POST 唔該~

版主刪POST 唔該~

版主刪POST 唔該~

版主刪POST 唔該~

回覆 #26 的帖子

自己人幫自己人?證據?
人地有證據先去質疑你係咪人身攻擊,點解到頭來你嬲而唔係佢嬲?
引用:
你想逃避責任
證據?
場主去巡ser,你想佢巡幾耐?入一入場就走?你認為場主好得閒?
定係你想佢一直玩住JB ser,一直睇下邊個adm有冇做錯事?
咁要管理員投訴來做咩?咁要ADMIN來做咩?
引用:
我無證據 唔代表我錯 唔好屈我
係法律角度來講,無證據都唔代表你岩,無證據唔代表可以亂up野
引用:
我投訴 你唔去現場理解咩事 仲反過黎話我歪曲事實?
我真係冇野好講,你比人BAN左,走來vlan投訴,做叫場主去場主理解咩事?
OK~我當你所講既現場係依個post,照我睇
佢已經係理解成件事,而你冇理解到場主所講既野,一味剩係覺得自己岩
結果歪曲左事實
引用:
你呢D永遠只會等證據既SERVER 一世都唔會進步!
我非常唔認同你既講法,投訴唔係應該講證據既咩?冇證冇據就想唱衰TD?
你想有證據,好容易,比人BAN左之後去控制台搵返對話記錄來證明就得
請你以後講下道理,唔好再抱住一種 : 人地錯曬,自己岩曬既心態

版主刪POST 唔該~

回覆 #28 的帖子

引用:
喂 但係我真係講緊我既真實經歷喎!
我所講既經歷全部都係真 但係佢都仲未知真定假之前
就話我係歪曲事實!
場主應該去巡SER 因為係佢既ser 理所當然佢係要負責
並唔係話唔得閒就算數
基本上,你係唔清楚場主所講既野,你可以睇返之前既post去理解
引用:
我E+就係因為有admin=無admin先開post  一個好既ser係需要場主,admin,玩家去合作
咁你都要有證據先得,唔好得個講字
引用:
你真係勁 仲會扯到去法律~.~ 我絕對無亂UP野
呢度係[抱怨區] 係用來抱怨的 如果個個都走晒去對應既團/ser 網度投訴
呢個區開爽的? 我以後都唔會再係逃獄一號度俾人9殺後俾證據
因為我已經決定唔再玩逃獄一號
p.s.我並無扯到去成個td 我只係針對[逃獄一號]去講
係咪亂UP野我唔敢肯定
係任何國家,任何事都會扯上法律,身為某個地區既人,就要遵守返當地既法律
依度係抱怨區冇錯,不過你想場主同你討回個公道既話,就要去TD forum個"管理員投訴"版
你究竟係針對逃獄一號定係adm?二個都係代表住TD

發新話題