32 123
發新話題

挑戰: Re.CoiLた vs 說好的。

[Close]

挑戰: Re.CoiLた vs 說好的。

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2011-10-08 00:15:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容: ~~~~~~~~~

咁內無玩就抽1
浪子.  王傑

你們埸

團2       請入場
浪子.  王傑

未見有場  

RE機   
浪子.  王傑

多謝指教
浪子.  王傑

你地是否mh?
請admin 查明..
在rp中8:40左右 信長暗位殺宇美
和32:50秒左右信長買91時神叮和神插
吾知是否弄錯 希望查查..

在我們經過你地次次的估位 神插
希望admin封他們ip
我和團友看了4-5次的rp
宇美也沒有走光
信長竟然神吉暗位殺
8;40係時刻
希望能給我團一個交代

已看
信長MH

可能我地看錯/對面神估位吧,唔理點,我地係輸左,之後ga事我唔理了

引用:
原帖由 kamkam=) 於 2011-10-8 02:13 發表
可能我地看錯/對面神估位吧,唔理點,我地係輸左,之後ga事我唔理了
其實扮乜野 偽君子假猩猩

叫自己d人出黎 check 話當無事 笑死人咩

我先唔得閒叫,你咪KAI啦,佢地鐘意點我控制到咩

` 是不是MH我不知道.  信長同埋火神. = 保團   
  ` 只不過佢地的正身團隊應該是強團. 可能佢地R FD R入去/  如你所講用MH考團.
  ` 用我的睇法.  只信長走位好強. 開頭爆彈 手女 = SM GIVE ME DI U    
  ` 仲有一樣.     有扣沒扣都是一樣        我只是玩好我隻本多
浪子.  王傑

得閒再打過吧.我想本多.道一定不是

[email protected]
有無睇到 我信 暗位閃插 0完既義龍=3=

唔一定要見到英走過.   先去殺佢. 估位IS 神手中的神手
浪子.  王傑

32 123
發新話題