發新話題

[閒聊] 吹水帖 (入黎陪我吹)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2011-10-4 22:45 發表
不要太毒
唔想個團咁毒=
(戴防毒面具..防毒裝..準備防毒中....有毒動物...READY...有毒昆蟲...READY...瓦斯...READY..............................)

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2011-10-4 22:36 發表
好快有宣傳片  gd gd gd  
主角都未到錦快拍?
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-10-4 22:47 發表
主角都未到錦快拍?
主角系指?.?...

只要有心..邊個都可以做主角...
(食神中ing....)

引用:
原帖由 lijiaming123 於 2011-10-4 22:51 發表
主角系指?.?...
不是我還有誰
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

咁快2軍-.-? WHO 2軍隊長?????????

引用:
原帖由 iMiSsyOu  於 2011-10-4 23:06 發表
咁快2軍-.-? WHO 2軍隊長?????????
都係我        仲咩咁好奇

等我又支持下先~~~~~~~~~~~~~~~

重點係團歌lo      

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-10-5 00:13 發表
重點係團歌lo      
重點放返係我地私人的地圖啦

六千-花生湯丸

訓前一支持 :lol

軒哥一軍有冇位比我入?   :(

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2011-10-5 00:34 發表
重點放返係我地私人的地圖啦
D圖你玩哂

新圖98

回復 148# 的帖子

無分咩一軍個D.  同一個團黎

發新話題