26 12
發新話題

招人齊齊玩美國龍之谷:)

[Close]

招人齊齊玩美國龍之谷:)

USA DN岩岩正式左呢家暫時最高32LV,  無限FTG
我在Velskud ser (west)
另外kAiFuNG在Gerrant(East)

想有多D HK人一齊玩
有玩的請留名or pm me in-game/forum
ign: Angelababyy
msn: [email protected]

點用vpnpp玩 (轉貼)
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4214778&extra=page%3D2

依家成個server d側踢係哂我到
好多狗公whis我=[

PVP單挑最強: 遊俠
PVP多人戰汁雞王: 戰士
最高輸出/ 速度單刷副本: 元素
單刷NEST: 賢者/ PRIEST
=D''
玩到悶了

=0=
你用咩職黎打PVP

補字....

有高手帶玩@@? 玩港服果陣厭佢fps 有限制

咁一齊玩喇:) 升到24lv好快姐~
(未有師父徒弟)
我的香港朋友說用vpnpp玩都唔lag

引用:
原帖由   CenTer. 於 2011-10-3 23:22 發表
有高手帶玩@@? 玩港服果陣厭佢fps 有限制
求黎GERRANT玩

引用:
原帖由 ahyi 於 2011-10-3 02:59 發表
=0=
你用咩職黎打PVP

補字....
元素/劍聖
用PRIEST玩殺好少... 一遇到D正係識走既隊友, 會玩得好痛苦

但d人係要跟priest 一隊

引用:
原帖由 ahyi 於 2011-10-4 08:38 發表
但d人係要跟priest 一隊
美服太多idiot
sigh...

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-10-4 08:46 發表
美服太多idiot
sigh...
d鬼仔跟priest一隊又嬴唔到=0=

樓主會吾會帶玩?               .

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2011-10-4 05:49 發表
求黎GERRANT玩
帶玩可以嗎@@?

引用:
原帖由 AngelFire 於 2011-10-5 10:37 發表
樓主會吾會帶玩?               .
會帶玩既~不過我都多數都係6am-3pm先ONLINE (HK TIME)
因為我在外國=0=

絕對會, 轉黎GERRANT玩, 入我公會即可拎1K
名額20個 條件升到24級OR以上

26 12
發新話題