64 12345
發新話題

[其他] 想有積分? 入黎睇下啦 (修改板)

[Close]

想有積分? 入黎睇下啦 (修改板)

話說           “曾經的感動” 文章徵集 完左
好似無咩活動啦bo
作為會員的你 , 係咪好想要錢同積分
快點有個人icon 同 個人風格呢

如果想要的話 就多D留意

魔術技巧交流     專區!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

因為好快就有新的遊戲 新的活動 新的主題   
重點係分數可以有50分以上

如果呢D都未吸引到你,咁就黎提出你的意見啦
如果你意見比我採用,就會有2 分

(其實你地都可以參加住呢個 一星期一影片活動先  
快D放上你地鍾意的魔術影片啦 )

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2011-9-27 00:27 發表
話說           “曾經的感動” 文章徵集 完左
好似無咩活動啦bo
作為會員的你 , 係咪好想要錢同積分
快點有個人icon 同 個人風格呢

如果想要的話 就多D留意

魔術技巧交流     專區!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

因為好 ...
  希望有更多vLan會員 可以學到魔術之後整片出來分享。

例子一
天天

只要有心放片 版主都會加分

好 我接受這遊戲
不過明天答復可以嗎?
因為要睡覺
明天短消息你 當然 我的意見未必有用

引用:
原帖由 野小孩 於 2011-9-27 00:37 發表
好 我接受這遊戲
不過明天答復可以嗎?
因為要睡覺
明天短消息你 當然 我的意見未必有用
假話:意見接收 態度照舊
真話:你唔短消息我 就咁肯定未必有用?
        反正我仲未有細節未寫好

這個活動是做什麼的.. 我接受這個活動

建議 軒哥
放多小小好片(magic)係水區
慢慢吸引水友
之後應該會有人學魔術再係魔術區分享。推測

支持軒仔@@

如果有好野睇 我當然會成日流連magic 區

引用:
原帖由 ★﹑湘韻 於 2011-9-27 00:40 發表
建議 軒哥
放多小小好片(magic)係水區
慢慢吸引水友
之後應該會有人學魔術再係魔術區分享。推測
本身想留番一個機會俾會員放上黎 -+-
影片我就一定有   係睇你地肯唔肯主動

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2011-9-27 00:42 發表
本身想留番一個機會俾會員放上黎 -+-
影片我就一定有   係睇你地肯唔肯主動
有好野當然要主動!

靈機一觸
會員可以將一些比較好的片
或者 自己的片 放上魔術區
之後 可以介紹下果個魔術 或者 魔術家
得到其他會員 評論之後 比較好的 加多點分
比較差的 加小點   這個睇該魔術既難度性 同埋 會員有冇用心去分享
  我做起底組

會唔會有人教玩magic嫁 其實

引用:
原帖由 服藏♠部半 於 2011-9-27 00:47 發表
會唔會有人教玩magic嫁 其實
認識天天 佢真人開教學班 免費 好似

引用:
原帖由 ★﹑湘韻 於 2011-9-27 00:50 發表

認識天天 佢真人開教學班 免費 好似
咁好   等我又去識下先

64 12345
發新話題