24 12
發新話題

有關未來比賽

[Close]

有關未來比賽

眼見現時F版作者於最近的版本(12.2G)開始有好的改動(忍者)

重燃我對F版的期望 亦使我多打了團戰

但如大家所知 現時一軍只餘下我跟柚夜

新人我是不會收/教 原因:我太懶

以|LoSeR|之名再打比賽是需要其他人才

當然 人選我是有的

但是|LoSeR|的成員、我認識的好友

或是我未來有機會認識的人

也可以多打信長 鍛鍊實力

繼而成為我的隊友吧

收我入團 ok???    me次次打團都打到人地走場的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Rusty.Nail 於 2011-9-22 17:37 發表
收我入團 ok???    me次次打團都打到人地走場的
點做到 西利

以|LoSeR|之名再打比賽是需要其他人才

說好的人才在那

HI

人才

在這 我深信我可以做到最強主力和平凡一樣 @_@    請問我可以JOIN嗎 神手KKX留名

曉龜加油   
因你而在

以||之名再打比賽是需要其他人才

大佬   

是唔是要我推返舊文上黎徵收人才???
回頭是憤慨 看不到未來

引用:
原帖由 柚夜 於 2011-9-23 12:32 發表
以|曉|之名再打比賽是需要其他人才

曉大佬    暉哥

有傳說中ge夜仔已經嬴 夜仔之野望

支持 暉哥    
THEONE?SoWHAT?

暉3暉3暉3暉3暉3暉3暉3暉3暉3暉3暉3暉3暉3暉3暉3暉3

who is 曉大佬??

因男童看電視中途落雨 而男童唔夠高關窗 所以窗口係開住 兇手一早系屋外觀察屋內情況 見成年男女入房時入屋 但無發現男童 兇手簡單地由窗口入屋 意外地睇見男童 立即用預先準備既布局死佢 但由於落雨聲同電視聲太大 成年男女聽唔到男童掙扎 再關上窗口 再走入房間用準備好有哥羅方既布局暈成年男女 再直接局死男女 之後用膠紙吸走地下上既水引 再用膠紙貼在門內側 走出門外再拉膠紙令門關上 大力張膠紙撕毀

我唸錯既只有2個地方..一係窗就原本關既..

但你話屋入面異常地乾...仲未原全唸到

引用:
原帖由 fu_ng﹏ 於 2011-9-23 17:33 發表

有傳說中ge夜仔已經嬴 夜仔之野望
鋒bbbbbbbbbb =33333=

引用:
原帖由 柚夜 於 2011-9-24 15:06 發表

鋒bbbbbbbbbb =33333=
夜bbbbbbbbbbb =333333=
因你而在

24 12
發新話題