23 12
發新話題

閃光彈小知識~come

[Close]

閃光彈小知識~come

另外有d機係睇唔到的

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

據我所知距離都有影響.

影片中我放開左tab要等1秒左右先睇到
所以禁tab係有提早嘅效果

不公平的測試..

好明顯唔系。在cs世界裏面閃光彈 快與慢是由幾個因數導致快與慢的  第1:閃光彈與你的距離 2.你有沒有直視閃光彈的位置  唔信ge話你可以做一個公平測試            

首先買2個閃光彈,然後去一個地方,對準(同一個)地方放2個閃光彈  第1次放時候加上Tab

而第2次不加上tab 測試下個時間是否一樣  我就認為唔一樣,這只是心理作用而 (上方那個短片好明顯系一個不公平測試)

有可能會易D睇到
不過早啲睇到就應該冇可能..

你個test....
好唔scientific

大家應該睇到影片中cs1.6投第二次時我禁tab好快睇到影像但我一放開tab畫面就看不到了,我只想說禁tab係有提早的,我說的提早不是把時間宿短 只是同一時間禁tab可以看到影像

引用:
原帖由 Siu-MinG★ 於 2011-9-18 14:25 發表
大家應該睇到影片中cs1.6投第二次時我禁tab好快睇到影像但我一放開tab畫面就看不到了,我只想說禁tab係有提早的,我說的提早不是把時間宿短 只是同一時間禁tab可以看到影像 ...
都係唔明...不過我見你條片禁唔禁tab都係盲4秒到

可能係因為有d機睇唔到有d睇到

引用:
原帖由 Siu-MinG★ 於 2011-9-18 14:25 發表
大家應該睇到影片中cs1.6投第二次時我禁tab好快睇到影像但我一放開tab畫面就看不到了,我只想說禁tab係有提早的,我說的提早不是把時間宿短 只是同一時間禁tab可以看到影像 ...
你真係見到咁樣?
以我見到係完全冇分別
一個FLASH近距離食中就算腳底都係數秒時間而已
如果你真係想真正證明到你個假設係岩,請先做一個公平測試
距離相同,位置相同以及附上計算時間
我玩咁耐都未曾聽過按tab會減輕flash
smoke睇得清D就我聽過
望住地下會易D睇到腳
0:12秒開始
Lawrence?Who is he?

就係會睇清楚

清楚同唔清楚沒太大影響吧...(個人認為)
你都唔會因為唔清楚而睇唔到個人吧.

可能係因為距離問題=,=
我覺得按tab無咩可能做到=,=

唔公平 :Q

23 12
發新話題