發新話題

-6 + skill = wt?

[Close]
是的,我已經離開了vlan cs1.6接近2年

早在2年前的Vlan CS1.6由v4轉為v19時,因為技術問題,我下載不到新版v19

原本想在今年回歸Vlan的,不過眼見vlan已經變了質

昔日vlan cs1.6由有品玩家主宰,高手如雲

今日...被濫權的cs admin(管理員),小學生攻陷了

所以我都是預備由CxO轉過去Steam cs1.6

現在儲錢中,可能明年可以購買及開啓Steam序號,開始另一個cs征戰生涯
再見了,Vlan cs過去的恩怨情仇一筆勾銷,新開始
不經不覺已經在Vlan 10年了

引用:
原帖由 v1w1 於 2011-11-8 00:24 發表

早在2年前的Vlan CS1.6由v4轉為v19時,因為技術問題,我下載不到新版v19

今日. ...
steam其實同non-steam差唔多

回復 16# 的帖子

哈佬- -   
你係唔係好多年前VLAN CS  GA人來?? - -
4年前個陣- -
我唔識炸Server

引用:

今日. ...
支持你轉steam

引用:

今日. ...
E+係vlan都仲有 差在你遇唔遇到 lol

經過這幾個星期的反思

我決定對樓主道歉

因為我可能真是一個井底之蛙,只是停留在舊vlan時代的記憶

對於現在較強的對手,總會有一些嫉妒

所以我看來要改善個人的修養

最後,祝各位快樂地玩cs
再見了,Vlan cs過去的恩怨情仇一筆勾銷,新開始
不經不覺已經在Vlan 10年了

有冇咁神呀- -
我玩bot都做唔到

殺50死1 強大

對面連9FULL都唔識FULL..
點算.
反應都冇.

加上.你AWP CAMP MID應該CAMP左唔小隻返黎.
唔好同人講你下下RUSH KILL 先得架...

炮無須道理

引用:
原帖由 飛翔 於 2011-11-22 22:37 發表
對面連9FULL都唔識FULL..
點算.
反應都冇.

加上.你AWP CAMP MID應該CAMP左唔小隻返黎.
唔好同人講你下下RUSH KILL 先得架...
打pub ser係咁.

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-11-24 01:14 發表

打pub ser係咁.
只有打PUB恰新手先會做到咁..
不過我見佢話50殺係ALL RUSH做出黎既..
我真係覺得講大話都唔好咁....
殺新手不在下話..仲要post出黎..
炮無須道理

-6 + skill = cheat XDD
有冇人玩MC?

引用:
原帖由 飛翔 於 2011-11-24 20:17 發表

只有打PUB恰新手先會做到咁..
不過我見佢話50殺係ALL RUSH做出黎既..
我真係覺得講大話都唔好咁....
殺新手不在下話..仲要post出黎..
當時不在場 別說太多 (o:

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-11-29 10:26 發表

當時不在場 別說太多 (o:
其實d人打pub ser既. 有好多連fall番隊友個邊都唔識
(唔知幾時fall好/自己呢邊有人唔知fall唔fall好)
你take到咁多隻,第一你本身真係有skill
第2都要靠d人,唔識玩先會咁

你太勁啦,只能說這。
其實是對面廢然而?
事有蹺蹊~
做人要細心,不要只看一眼

發新話題