發新話題

[信長之野望] 考TK.TKC 個團既人 三思下人地考團果把尺 係咪公平

[Close]
樓主 有何戰績?
甘識唱人地團
你找人 同人地團打返場lor
  唔係的話 就收聲啦 又唔係勁 吵住晒
我仲要返屋企訓覺

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 01:10 發表

你跳樓死左佢 咪一了百了無人煩9你囉   

不過麻煩左差佬同你老母幫你執屍
我想知你有咩戰績?
打團 你連64強都入唔到 學人考星願
你自己咩實力
人地是但出一個考生 都win你3分啦

哇..
證據何在
RP?
圖?
影片?

引用:
原帖由 ○○● 於 2011-9-17 01:16 發表
請問師兄幾時比我跟你學野姐
人地潛左水 16強 搞笑
連影片都冇??
仲有樓主講人小 學 雞 but係n年前的野
我覺得樓主你依加連小 學 雞 都不如

你有何解釋?

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 01:20 發表

吾洗你D 垃圾中學仔連U 都未升到 係道廢UP ,   睇你個7頭皮連BBA都吾知係咩啦

你無手?  吾識自己搵下 VLAN  DEL左   當年16強名單?
小學生
你打錯字啦 是 係度 不是 係道【心諗文化水準甘垃 就米串人小學x啦 自己連小學x 都不如】
  第二,你自己講你有入16強 你自己係度9up? 直江10分鐘 先1殺的直 我相信16強名單唔會有你,你連證據都冇【得個講?】
              一係同你打返場  看下LOR】想指教下你16強的水準

引用:
原帖由 Xan_W 於 2011-9-17 01:26 發表
贏左你下年信7係咪直入16強?
佢連當年16強名單都唔知

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 01:29 發表

你有咩證據   係道係錯,   而係度係岩?       定係"係到"  阿傻仔??   文化手然
係你自己講你自己16強  我冇講我自己16強WOW
   你講你自己16強
又冇證據係唔係 得個吹? 廢UP

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 01:33 發表

同你講東,  你就講西?    你仲吾係腦殘?      D證據咪係VLAN 信盃1,2   你跛架? 想知 吾識自己搵架?  

腦生屎
哦 你咩團?
咩名??????
開返個AC話定下好冇

發新話題