發新話題

[信長之野望] 考TK.TKC 個團既人 三思下人地考團果把尺 係咪公平

[Close]
引用:
原帖由 Xan_W 於 2011-9-17 01:26 發表
贏左你下年信7係咪直入16強?
佢連當年16強名單都唔知

引用:
原帖由 ∝淡忘℃ 於 2011-9-17 01:25 發表

小學生
你打錯字啦 是 係度 不是 係道【心諗文化水準甘垃 就米串人小學x啦 自己連小學x 都不如】
  第二,你自己講你有入16強 你自己係度9up? 直江10分鐘 先1殺的直 我相信16強名單唔會有你,你連證據都冇【得個講? ...
你有咩證據   係道係錯,   而係度係岩?       定係"係到"  阿傻仔??   文化手然

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 01:29 發表

你有咩證據   係道係錯,   而係度係岩?       定係"係到"  阿傻仔??   文化手然
幾時同我vs阿,我又神又鬼

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 01:29 發表

係你自己講你自己16強  我冇講我自己16強WOW
   你講你自己16強
又冇證據係唔係 得個吹? 廢UP

出事 心諗,直江90分中殺9 我真系r住個袋玩都做5出 hv rp教學嗎??
真心求教喔

引用:
原帖由 ∝淡忘℃ 於 2011-9-17 01:30 發表

係你自己講你自己16強  我冇講我自己16強WOW
   你講你自己16強
又冇證據係唔係 得個吹? 廢UP
同你講東,  你就講西?    你仲吾係腦殘?      D證據咪係VLAN 信盃1,2   你跛架? 想知 吾識自己搵架?  

腦生屎

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 01:33 發表

同你講東,  你就講西?    你仲吾係腦殘?      D證據咪係VLAN 信盃1,2   你跛架? 想知 吾識自己搵架?  

腦生屎
哦 你咩團?
咩名??????
開返個AC話定下好冇

主力帶贏關直江殺數小咩事  唔通直江帶贏隊友咩

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 01:33 發表

腦生屎
同你講東,你就講西?你仲唔係腦殘,問你幾時打阿

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

你肯答我未=.==.=.=.=幾時打???

引用:
原帖由 Lcris_Sun 於 2011-9-17 01:38 發表
主力帶贏關直江殺數小咩事  唔通直江帶贏隊友咩
你缺乏理解能力  我吾怪你

你唔係問我打唔打之後粒水呀ma=.=.=.=.=.=

引用:
原帖由 ○○● 於 2011-9-17 01:51 發表
你唔係問我打唔打之後粒水呀ma=.=.=.=.=.=
留MSN 我搵齊人挑你機

不如你比個時間我

發新話題