發新話題

[信長之野望] 考TK.TKC 個團既人 三思下人地考團果把尺 係咪公平

[Close]
90分鐘殺9真係好_好笑喎

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-9-17 00:46 發表
你秒2000血本多要入身…強呀
你就真係睇Rp 佢同我係早一波攻擊個陣一齊水 佢係你閃變秀失敗之後過三秒先開大你殺9…1隻係本多 其他唔係法C就服…問號???
學咩人考團 引笑 ...
4LV果下,  吾係你  我吾洗死啦,    你比人抓左先

人地唔收你自然有人地既原因嫁啦  90分中殺9:L

90分鐘殺9 你唔好去食_ 10分鐘殺1件

仲有個個考唔到團 就開post 咁成個招生區 都係
大家其實唔洗考xx團 我唔係想唱衰xx團 真係多9魚

When you're crying
           - You should use your tears to tell your self stop crying.

引用:
原帖由 ○○● 於 2011-9-17 00:49 發表
90分鐘殺9真係好_好笑喎
成個局勢都未睇清楚?    就話9殺少?   腦殘**粗口**

槍神幾肥阿  白痴仔 一個法傷一個物理    後期一定物傷殺得多啦  **侮辱成份**仔

90分鐘又真係幾_好笑wor

引用:
原帖由 文西文西 於 2011-9-17 00:50 發表
人地唔收你自然有人地既原因嫁啦  90分中殺9:L
挑你老母,  你連RP都未睇講咩 手**粗口**野  90分鐘殺9姐

我就真係想睇下,一招大5000血多d定一招大射十幾秒都冇5千血多d

你有手劍爆彈 有魔水 三秒俾變 笑死我
本身同信一齊抗完 佢有秀 我有美定直江Wo
兩隻輔…點知D人閃變都唔識
爆笑
有吹閃大都死本多 你入身-.-重講有火神服部 關咩事???
你不如番街場玩啦 笑料
因你而在

你唔like可以考第個團 不爽考唔到=唱衰 ?
也許我不強

引用:
原帖由 Mr.Beeno 於 2011-9-17 00:50 發表
90分鐘殺9 你唔好去食_ 10分鐘殺1件
你腦殘就睇E生啦,  對面吾係**侮辱成份**仔任比你屠架 傻9  ,   再者  你甘講直江出團 所有殺數都歸佢啦**侮辱成份**仔

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-17 00:53 發表

你腦殘就睇E生啦,  對面吾係**侮辱成份**仔任比你屠架 傻9  ,   再者  你甘講直江出團 所有殺數都歸佢啦**侮辱成份**仔
呀聰明哥,你未答我問題喎,一下5千血多d定10秒5千血都冇既大痛d???

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-9-17 00:52 發表
你有手劍爆彈 有魔水 三秒俾變 笑死我
本身同信一齊抗完 佢有秀 我有美定直江Wo
兩隻輔…點知D人閃變都唔識
爆笑
有吹閃大都死本多 你入身-.-重講有火神服部 關咩事???
你不如番街場玩啦 笑料 ...
爆笑???    吾係你比人抓,  人地2個開哂抗,   我做到D咩?  ON 9 仔       我照爆彈阿笨7?

講死我又死第二少 兵又係第二多(不是守城) 殺人又第二多 前期死兩次 有?計
服買左吹同信殺左下一次 同埋點知你咁On_ 閃變都唔識
因你而在

引用:
原帖由 ○○● 於 2011-9-17 00:54 發表
呀聰明哥,你未答我問題喎,一下5千血多d定10秒5千血都冇既大痛d???
你甘計都吾岩啦,  我出完招大殺1個 ,  比我秒到1個,   人地槍神  長船   係我大絕CD時間內都2件啦 7頭

發新話題