101 1234567
發新話題

[信長之野望] 考TK.TKC 個團既人 三思下人地考團果把尺 係咪公平

[Close]

考TK.TKC 個團既人 三思下人地考團果把尺 係咪公平

我係考生, 用直江話完場殺9  踢得,  心諗,  你睇下槍神殺數先啦,  主力甘肥, 自然殺得多,
  殺9 吾係多當然,  但都要睇情況而定

星願考官根本無認真考慮  一個考生的實力去到邊  ,    認真同大家講    吾係想唱衰你地,

而係 ,   本身評核人地既觀念 根本未到家   

最嚴重係, 主身果位 4LV 比人信長火神開抗抓  ,自身吾開抗打.........     結果?

大家自己想想吧,    再三強調對貴團無敵意

@@無敵意開帖做咩

我都想投考..
但比你咁樣講一講..
TheArMilk

不如我放個rp出黎睇下會有咩團收你我地個埸玩左90分鐘
你係90分鐘殺9你全埸都唔知做緊咩
我真係搵隻街埸直江都勁過你
係人都踢你啦
玩到成舊屎咁
仲要話返人轉頭
仲要大大聲講我黎考團唔係黎聽人指揮
你玩得勁我諗都冇人指揮你
90min殺9
kkx隻直江都勁過你啦

引用:
原帖由 ★DevilKING 於 2011-9-16 20:50 發表
我係考生, 用直江話完場殺9  踢得,  心諗,  你睇下槍神殺數先啦,  主力甘肥, 自然殺得多,
  殺9 吾係多當然,  但都要睇情況而定

星願考官根本無認真考慮  一個考生的實力去到邊  ,    認真同大家講    吾係想唱衰 ...
其實我真係r曬頭想問下你
到底係
人地根本無認真考慮  一個考生的實力去到邊
定係你唔肯認自己實力去到邊
唔順氣招我打埸友2囉
有下好似係入唔死3300信長?

90分鍾殺9               

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2011-9-16 22:54 發表
其實我真係r曬頭想問下你
到底係
人地根本無認真考慮  一個考生的實力去到邊
定係你唔肯認自己實力去到邊
唔順氣招我打埸友2囉
有下好似係入唔死3300信長? ...
lv 有差距  傷害都少D啦,  腦殘

引用:
原帖由 閃電暴風俠 於 2011-9-16 22:48 發表
不如我放個rp出黎睇下會有咩團收你我地個埸玩左90分鐘
你係90分鐘殺9你全埸都唔知做緊咩
我真係搵隻街埸直江都勁過你
係人都踢你啦
玩到成舊屎咁
仲要話返人轉頭
仲要大大聲講我黎考團唔係 ...
吾好玩啦,  呢場槍神帶頭肥,  我會殺得大?   用下你智障腦啦,

一開波食你3隻兵懷恨在心,    講真  你吾係因為呢樣吊哂鬼?  笑料

唔係我唔水 係冇水 見你玩直下埋 美定咪係到
諗住你會做番D野 閃企定定做乜-.-變唔到秀 有信俾你變Wo 又唔變
考生係測試你 你玩直入身70%都冇叫人收你-.-你閃變連街場都快過你-.-你唱唔唱衰都係咁其實-.-thank you
我咪睇下你咁勁冇咩團收 笑料
因你而在

服部吹箭 秀吉長下 信長帶爆彈 冇輔手可以點-.-
原本直江幫下好好 但我唔覺你有咩用-.-閃變
三秒都變唔到信-.-d大殺服部 咁你買忍刀做乜?服又唔係多血 你吹閃大都死 忍刀哂錢呀 概念錯囉 殺服你有吹夠輸出洗乜忍刀BtW我完場死第二少Sorry 送分個個係你-.-

因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-9-17 00:37 發表
唔係我唔水 係冇水 見你玩直下埋 美定咪係到
諗住你會做番D野 閃企定定做乜-.-變唔到秀 有信俾你變Wo 又唔變
考生係測試你 你玩直入身70%都冇叫人收你-.-你閃變連街場都快過你-.-你唱唔唱衰都係咁其實-.-thank you
...
笑料,  睇RP啦 信長同火神魔水同步架       仲有你無抗就吾好格硬黎啦

自己都未玩掂, 何以以身作則阿            我吾係強求D咩收吾收,   而係, 根本你地踢人就係離譜理由,

果場個局勢輸我??    我秒本多, 果時吾見你吊?

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-9-17 00:39 發表
服部吹箭 秀吉長下 信長帶爆彈 冇輔手可以點-.-
原本直江幫下好好 但我唔覺你有咩用-.-閃變
三秒都變唔到信-.-d大殺服部 咁你買忍刀做乜?服又唔係多血 你吹閃大都死 忍刀哂錢呀 概念錯囉 殺服你有吹夠輸出洗乜忍刀BtW ...
可以點?  你吾曉龜D?      

果場我變人羊仔慢?   你整埋影片出黎比人睇囉,  吾好UP得就UP ,    我無抗我真係吾會似你地出手

你秒2000血本多要入身…強呀
你就真係睇Rp 佢同我係早一波攻擊個陣一齊水 佢係你閃變秀失敗之後過三秒先開大你殺9…1隻係本多 其他唔係法C就服…問號???
學咩人考團 引笑
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2011-9-17 00:46 發表
你秒2000血本多要入身…強呀
你就真係睇Rp 佢同我係早一波攻擊個陣一齊水 佢係你閃變秀失敗之後過三秒先開大你殺9…1隻係本多 其他唔係法C就服…問號???
學咩人考團 引笑 ...
秒2000血本多要入身 <-------?       我入佢身殺佢有咩問題阿,   丫你老母你真係好**粗口**好笑架WO

有得隱埋去入身殺?   吾通開抗  沖去殺阿?    隔離無服部火神?

101 1234567
發新話題