發新話題

ser 2 傻豬ser 一事 亂ban

[Close]
引用:
原帖由 be1124124 於 2011-9-15 19:16 發表
so sad=.=

多謝你地既幫手...del左某d插件都比人入侵...咁我收山算- -
仲比人hack緊?_?...

等我幫佢解決啦!!

SuPeRHunTeR幾時比人叫做hunter哥
點解我以前唔知既!!
好似我同火神鳥,KAHO個d冇上vLan之後
你好似變得好風光wow
AC:愛影。絕望

未知-.-未開ser...不過多謝晒囉=.=
傻豬黎既=]`w

引用:
原帖由 ●鬼仔○ 於 2011-9-15 19:18 發表
等我幫佢解決啦!!

SuPeRHunTeR幾時比人叫做hunter哥
點解我以前唔知既!!
好似我同火神鳥,KAHO個d冇上vLan之後
你好似變得好風光wow
我收左_好耐......

個場主絕望緊 no pub play

暫時幫佢解決左
佢話佢既amxx冇係vLan down
冇sma
我唔係好我閒幫佢反編黎查

所以暫時改左佢rcon
睇下仲有冇咩問題

仲有一個小提醒
就係down amxx就去有名d(e.g數位),d人多少少既網去down
仲要睇下d人回復(睇d權限高少少既人
佢d人會反編amxx睇下有冇問題既!!

話時話./..比我做admin啦=]
炮無須道理

SuPeRHunTeR你收左? 點會啊!!
我記得
我岩岩入黎vLan CS
就已經見你有開團,開server,仲做團長
話時話,你應該算係我既前輩啊!!
仲記得我係EYWE團長個時
你好似有一次關左團
仲有我汁EYWE個時
你就岩岩重開團
個團網唔記得係咩,好似係SuPeR.coms.hk (唔記得啦!!

引用:
原帖由 ●鬼仔○ 於 2011-9-15 19:57 發表
SuPeRHunTeR你收左? 點會啊!!
我記得
我岩岩入黎vLan CS
就已經見你有開團,開server,仲做團長
話時話,你應該算係我既前輩啊!!
仲記得我係EYWE團長個時
你好似有一次關左團
仲有我汁EYWE個時
你就岩岩重開團
個團網唔 ...
大哥.好似好猛料.你邊個
炮無須道理

回復 39# 的帖子

大哥 好似好猛料 你是誰

引用:
原帖由   ★ckL§ 於 2011-9-15 20:03 發表
大哥 好似好猛料 你是誰
何以見得
炮無須道理

你可能唔知個邊位既啦!!

我叫ty

睇你都唔識既啦!!

係vLan CS區玩得好耐個d可能識d既

我記得既人就得tony(vLan CS區既版主),傻樂(攪後台amxx),STB樂(教人炸server),fung(教我開server),小雲(rs2online話事人),CTPs(貪錢佬),SuPeRHunTeR(同路人)個d人lor 仲有d唔記得叫咩名lor

我最記得係tony lo
我所講既tony咪vLan CS區既版主tony lor
佢係cs入面,佢個logo係一個美女黎既,之後會有個神之洞L
佢仲係我以前EYWE既jail ser admin
佢話佢自己好鐘意玩jail wow
仲幫我寫左好多amxx同sma
我關於sma好多都係佢講比我知

引用:
原帖由 ●鬼仔○ 於 2011-9-15 20:07 發表
你可能唔知個邊位既啦!!

我叫ty

睇你都唔識既啦!!

係vLan CS區玩得好耐個d可能識d既

我記得既人就得tony(vLan CS區既版主),傻樂(攪後台amxx),STB樂(教人炸server),fung(教我開server),小雲(rs2online話事人),CTP ...
我玩左vLan好耐架
不過我淨係知邊個係冷楓*同埋紳z(唔知有冇人記得? )
舊嘅唔去新嘅點黎呢
你係時候退下火線喇(笑)

真係唔識你=]不過我都玩左好耐
炮無須道理

飛翔你由幾時玩vLan CS既!!

借粟一燒._.個d係老人黎既啦!!

發新話題