46 1234
發新話題

ser 2 傻豬ser 一事 亂ban

[Close]

ser 2 傻豬ser 一事 亂ban

我名 ccm  
個adim (jaijai)成日亂ban 人
我名ccm 成日冇啦啦比人ban 話外掛   次次見到人先 都話係3d ....
成日衝前死 改玩法 玩龜d 扲awp 做camp 狗 都比人話3d???  我次次見到人先射  
平時比d勁人 我一露就死 ((就得))我反應快d 殺到人 又唔得
次次都ban 得好冇理由  呢個ser 係唔係唔可以比人進步?  
係果個場 比勁人殺就=應該 殺到佢地就外掛  係咪咁既解釋呢?
求 解釋!!!!!!!!!!!!!!!!
成日比人冇理ban  好唔明  平時就係貪果到勁人多 有追開佢個 ser 黎玩 但點解次次都係果個jaijai管理員 黎屈我?
玩cs 係3分技術 7分-6 嫁啦  我成日死  1~2次 玩得pro d 就係外掛  lol

求該ser  其他管理員  解釋!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我係ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ admin
e+個場主off左 聽日我再幫你講

仲有唔係小豬 係傻豬
我代jaijai 同你講抱歉

我係本人jaijai 首先 我唔係9ban你 個個都話你cheat 個個都要我ban你 根本就冇咩可能唔ban你 如果你比人d 係甘煩住 d人係甘話你係cheat 我有得唔ban 你有冇企過我果邊諗過?

引用:
原帖由 leewaikinpp 於 2011-9-14 23:07 發表
我係本人jaijai 首先 我唔係9ban你 個個都話你cheat 個個都要我ban你 根本就冇咩可能唔ban你 如果你比人d 係甘煩住 d人係甘話你係cheat 我有得唔ban 你有冇企過我果邊諗過? ...
咁就代表你可以亂ban  你有認真睇過我玩?  唔通我平時成日玩成日死 就=我可以話人外掛  到時你只會話  人地pro 姐
咁唔公平  事實你係亂ban   人人話你係外掛就外掛 唔係理由lol  
管理員 係有你自己既主見 你連小小主見都冇 咁點做管理員  
唔係有心嘴炮  只係發表意見  
仲有係因為 冇dl 打中文程式   係入面啞忍 係我既錯  
但希望管理員 你可以 公平d

引用:
原帖由   ★ckL§ 於 2011-9-14 23:03 發表
我係ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ admin
e+個場主off左 聽日我再幫你講

仲有唔係小豬 係傻豬
我代jaijai 同你講抱歉
唔該 哂 師兄  幫我平反
同埋改錯

路過為CamP而喝采
字數123

不如比我做ADMIN啦=]
I AM Cy Sun
我睇人3D 好準
炮無須道理

原來你就係Cy Sun._.

引用:
原帖由 leewaikinpp 於 2011-9-14 23:07 發表
我係本人jaijai 首先 我唔係9ban你 個個都話你cheat 個個都要我ban你 根本就冇咩可能唔ban你 如果你比人d 係甘煩住 d人係甘話你係cheat 我有得唔ban 你有冇企過我果邊諗過? ...
管理員不能咁做.
唔識做唔好做 我玩我既你玩你既 企你個邊諗做咩?
有冇開掛自己分析唔該,D新手見到pro DD就話cheat嫁啦

回復 1# 的帖子

祝各位順心

傻豬黎既=]`w

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-9-15 01:33 發表

管理員不能咁做.
唔識做唔好做 我玩我既你玩你既 企你個邊諗做咩?
有冇開掛自己分析唔該,D新手見到pro DD就話cheat嫁啦
本人經典事:
超-6錦HS 5件
俾新人話aim bot

引用:
原帖由 be1124124 於 2011-9-15 16:33 發表
呀銘哥..咁你比你ip我..我set你做admin囉...睇你做admin做成點

有時做一般ser d admin真係好難做...

有時d人話條友cheat...我地想睇真d條友係米真係cheat...又比人嘈...話admin唔做野
有時d人話條友cheat... ...
做admin就忍一時風平浪靜 玩家退一步海闊天空啊 做得一般場ge admin 唔可以因為人地話外掛 話你唔做也而去亂封禁人 如果有人投訴人地外掛 你就睇下佢lor 如果個個人唔系就同投訴個個人解釋翻lor 如果投訴個個人話你有外掛唔ban 唱_你個ser個d ge話你可以ban走投訴此人 如果你真系唔肯定那人是否外掛你可以唔洗做一般場admin啦。做得一般場admin條件就系(我認為) 1.識懂得分外掛和非外掛 2.本admin並沒有開外掛 3.有品

回復 12# 的帖子

做得一般場admin所有條件都有我份

引用:
原帖由   ★ckL§ 於 2011-9-15 17:22 發表
做得一般場admin所有條件都有我份
未必...我個人有個條件先 就系要做一般場admin 起碼要打win10個加速外掛先(1打10)

我笑左
點打得10個加速外掛
fhmf自己得?
AC:愛影。絕望

46 1234
發新話題