發新話題

夜夢琉璃收生區

[Close]
.... sor lol 水哥 下次唔做代表

咁係唔係唔收我呀--.

引用:
原帖由 近田舞 於 2011-9-28 19:55 發表
咁係唔係唔收我呀--.
自己msn
之後等某垃考你
之後跪我
你就入得
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

...............

引用:
原帖由 ♥我愛晴晴 於 2011-10-2 01:15 發表
我想入團..      因為宜家個團既團長潛水好深
夜神月?潛水?

[quote]原帖由 織菊.防基 於 2011-10-2 01:49 發表

.....................

引用:
原帖由 ♥我愛晴晴 於 2011-10-2 01:15 發表
我想入團..      因為宜家個團既團長潛水好深
點解唔用本尊帳申請.....
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-10-2 15:59 發表

點解唔用本尊帳申請.....
果個ac30幾lv但唔知點解比人封左 = =

有品.有骨氣.耐殺不中離.不雙團.冇分身.長on.如果我要下水我先話你知!                                    Msn:[email protected]   我係K   Y    o 過來 個ac係朋友比我!!!

引用:
原帖由 Ozil. 於 2011-10-15 22:16 發表
有品.有骨氣.耐殺不中離.不雙團.冇分身.長on.如果我要下水我先話你知!                                    Msn:[email protected]   我係K   Y    o 過來 個ac係朋友比我!!! ...
你無20lv至少都10lv呀...
開個0lv ac就想入,好無誠意姐
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

我要入團 msn系 [email protected] 希望入到

入到m群 未收到入團信息 系咪要等啊

-_____-我冇msn....甘點算....認真

引用:
原帖由 (肥狗) 於 2011-12-16 01:09 發表
-_____-我冇msn....甘點算....認真
http://promotion.hk.msn.com/webmsn/
我開始微笑 以後會努力過的 很好

我想入團msn:[email protected],請比個機會我thx!!

發新話題