發新話題

夜夢琉璃收生區

[Close]
我想入
①有品, 有骨氣, 耐殺不中離     一死=走場88
②不雙團, 不收分身   已有團
③長on, 長駐ser1   我是沒有腳的小鳥
④曝光率高,唔吹水都要m群蒲頭    我吹水不過唔蒲頭>"<
⑤vlan等級為20或以上    我分AC0LV

引用:
原帖由 ★StaRs☆_軒 於 2011-9-20 18:09 發表
我想入
①有品, 有骨氣, 耐殺不中離     一死=走場88
②不雙團, 不收分身   已有團
③長on, 長駐ser1   我是沒有腳的小鳥
④曝光率高,唔吹水都要m群蒲頭    我吹水不過唔蒲頭>"<
⑤vlan等級為20或以上    我分AC ...
死o靚仔係咪玩野先?
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-9-20 21:25 發表

死o靚仔係咪玩野先?
死老坑.明玩野啦A_A

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#@!##!#

有品 骨氣 耐殺 Msn 中左毒xd

#19 added
#20 建議用網頁版msn

①有品, 有骨氣, 耐殺不中離
②不雙團, 不收分身
③長on, 長駐ser1
不過無20lv - -希望可以收我啦-.-

團隊: 一刀‧連牙 事件通知, 神秘。木偶 已被開除  系統消息  2011-9-18 14:17

神秘。木偶 開除原因:   笑左--   我想入你個團!!!!:L :L:[email protected]

.........................

2個 0lv 想入? 下年 啦你-_-

引用:
原帖由 一刀乂亂舞 於 2011-9-24 00:39 發表
2個 0lv 想入? 下年 啦你-_-
唔駛咁囂既.....你都係2lv姐,,,,

7水 如果我係你 我一定唔收!!!!咁串~

引用:
原帖由 近田舞 於 2011-9-23 22:49 發表
①有品, 有骨氣, 耐殺不中離
②不雙團, 不收分身
③長on, 長駐ser1
不過無20lv - -希望可以收我啦-.-
你無Msn 你叫人點收你a_a?

開個ac用左幾日就要人收入團
係唔係有d異想天開咁呢
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

引用:
原帖由 A0213321 於 2011-9-24 14:44 發表
   你無Msn 你叫人點收你a_a?
兄台 我地好似無請你做代表 ok?

發新話題