發新話題

del

[Close]
係咪踢左佢 我地自己知 我地無需要呃你地
迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

引用:
原帖由    aCe_- 於 2011-9-11 23:17 發表
係咪踢左佢 我地自己知 我地無需要呃你地
講得好..
我作為spy最強既男人..最高既領導人
好認同你
TheArMilk

好好好 對唔住啦
咁我呢e家就真係搵佢唔到
等番生上水再黎解釋
希望就唔好搞到大家咁唔高興
係度再道歉
我叫星哥na ^.<

我系比smile團踢左  

不過生走場一事我都希望有個交代

回復 110# 的帖子

生要食十年屎,禁補計分一個月.   滿意呢個交代未?

引用:
原帖由 KaFu=] 於 2011-9-11 23:19 發表
我系比smile團踢左  

不過生走場一事我都希望有個交代
咪交代左..
長氣完未..
TheArMilk

我也是想解決問題 剛才從中國回來 卻發現此事
我已經在M群說過不要再回POST 不過管教不力 還有人不停回POST
因為一直都在打副本 所以看不到 真是我的失敗
我已經將新人的踢掉 不過FAILOK是貴團元老 也有參加比賽
所以故此只告警告

以上ACE AC 此乃我子城本人的回復 完全不與ACE作掛勾
迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

引用:
原帖由  Albee:-﹡ 於 2011-9-11 22:54 發表

-
不過您地極力維護您地既團員,
俾我既感覺您既團員吾似有錯
這玩家好有道理

那 姐係咁我地會踢san作交代 再bad佢兩巴作警介

其實我係黎食花生   

引用:
原帖由  Albee:-﹡ 於 2011-9-11 22:32 發表

-
可否說說RP說的是什麼,
我沒有太多的時間
好似係一場普普通通ge團戰

系,我系比人踢左  我比人踢用smile團搞事
並不代表你地spy有道理 計分走場要求比個交代 我覺得你地剩系系度膚淺

我現在不代表任何團  要插儘管來 我只不過看不過你們這些spy的人做錯還在這裡囂張

別人不知道還以為我做錯 事實如此 一個雞仔點會夠d實力哥玩 仲有個咩mi_k?你真系好"高傲"

甘又系 你技術甘高超 強猛的後台 我真系會好驚 驚你系電腦度用鍵盤射死我 講就講完 你地回post繼續

針我既come on 我無所謂

引用:
原帖由 KaFu=] 於 2011-9-11 23:31 發表
並不代表你地spy有道理 計分走場要求比個交代 我覺得你地剩系系度膚淺

我現在不代表任何團  要插儘管來 我只不過看不過你們這些spy的人做錯還在這裡囂張

別人不知道還以為 ...
我岩先已經道左歉
我話我搵吾到san
咁你仲想我點-.-?
你一開始拎吾知邊個對個生既咩咩印象
你明搵架嗌姐
post上面果2個我都唔係好識佢
我就吾知啦
我叫星哥na ^.<

引用:
原帖由 KaFu=] 於 2011-9-11 23:31 發表

115樓 大大字打住會踢左條友.
甘都交代唔到嗎

回復 119# 的帖子

在115樓之前我已經在打這post了 所以不包括115

引用:

罰又罰左..
唔通你想迫死san咩..

有時d野為左生活可以忍..
但你抽得太過份..
我地團都有底線..
TheArMilk

發新話題