發新話題

del

[Close]
引用:
原帖由 Milk. 於 2011-9-11 23:02 發表
往事只能回味
你也只能留在記憶裡頭吧 我們只是想貴團給予交代
你可以不用理會SMILE其他團員 只可以說句 我管教不力
剛剛在打副本 沒有留意他們回POST 就此道歉
迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-9-11 23:03 發表
咁老實講 你想我地點=.=
我只望一句當事人出面道歉而已 其他罰則我不會作理會
本人在此 代表 KAFU FAILOK MUI 道歉
他們還小 腦部沒成熟 抱歉,
迎著炮火也依然表情輕鬆
來化解一切壓力似失蹤

仲等咩 一齊想當年啦http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=439258&highlight=ohhh

我都吾知佢係邊
skype又唔見 msn off左
我叫星哥na ^.<

引用:
原帖由    aCe_- 於 2011-9-11 23:04 發表
你也只能留在記憶裡頭吧 我們只是想貴團給予交代
你可以不用理會SMILE其他團員 只可以說句 我管教不力
剛剛在打副本 沒有留意他們回POST 就此道歉
作為spy後備團長..
我罰左佢食10年屎
禁止補計分1個月..
TheArMilk

引用:
原帖由 真信守護神 於 2011-9-11 23:05 發表
仲等咩 一齊想當年啦http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=439258&highlight=ohhh
想緊當年  
我叫星哥na ^.<

引用:
原帖由 真信守護神 於 2011-9-11 23:05 發表
有邊個未輸過..
你真係搞緊笑..
巴塞都有輸波既時候啦
TheArMilk

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-9-11 23:05 發表
我都吾知佢係邊
skype又唔見 msn off左
那請你 找到他的時候 叫他到SMILE 團版開POST道歉就完事好吧收到回復我也會叫KAFU 關貼
迎著炮火也依然表情輕鬆
來化解一切壓力似失蹤

(beeno) 說:
你copy 我d對話
你含_啦 死傻系 我比人搶兵 針殺 都未_走場啦 on__咁 spy大_哂呀 比你破左我地0敗呀
傻系
番屋企 食屎啦 學人打團
唔_順超招我滅號呀 傻_

彈句咁既死人野出黎
原來唔係想發炮   
對唔住呢d野就要睇下佢想5想講姐 真係 一開post就咁惡
見到都令人不爽啦  
我叫星哥na ^.<

(beeno)其實係乜水
少打vlan..
唔識ed人,,
TheArMilk

KAFU 已經給我踢出團隊 作為一個新人 亂甘開POST串人
又粗口相代 我真系覺得收錯人
迎著炮火也依然表情輕鬆
來化解一切壓力似失蹤

好7呀

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
bboy shadow

總結 你們喜不喜歡道歉 你們的事 在此 我已經道歉幾次 都說管教不力
迎著炮火也依然表情輕鬆
來化解一切壓力似失蹤

我唔知你地係咪真係踢左佢

生佢就未上水
待他上水我們再找他好沒
之前既無禮我都要講番句sorry
我叫星哥na ^.<

我作為spy最強既男人..最高既領導人
我決定幫san
道歉..
原諒下我隻小狗..