發新話題

del

[Close]
引用:
原帖由  Albee:-﹡ 於 2011-9-11 22:54 發表

-
不過您地極力維護您地既團員,
俾我既感覺您既團員吾似有錯
感覺..
我感覺唔係咁囉
罰成個月無得補人
好慘下
TheArMilk

笑死me

. . . . . . . . . .. .
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
bboy shadow

既然大家要求..
作為spy後備團長
我決定罰佢食多十年屎..
TheArMilk

10年點夠呀  1世啦

冇得上訴

引用:
原帖由 GoDDuck 於 2011-9-11 22:57 發表
10年點夠呀  1世啦

冇得上訴
走個場就食1世 咁好多人都好危險

10年啦 10年岩嫁喇

冇計啦 人地要我地解決事情 咁先對得住smile團有品玩家

我真係頂唔順 要回post
又要食多10年屎         
我叫星哥na ^.<

唉 其實邊怪得人 我岩岩明白左 生哥點解要走場啦 佢自知自己 垃圾+廢柴 唔死都冇用唔想留係到 整到我地4打6 其實生哥好偉大嫁

其實我地都有錯 我地唔應該 叫埋哂d垃圾黎補團  

引用:
原帖由 真信守護神 於 2011-9-11 22:59 發表
唉 其實邊怪得人 我岩岩明白左 生哥點解要走場啦 佢自知自己 垃圾+廢柴 唔死都冇用唔想留係到 整到我地4打6 其實生哥好偉大嫁

其實我地都有錯 我地唔應該 叫埋哂d垃圾黎補團   ...
唉 又叫人處理 e家唔比佢玩信長 食多十年屎
你又要嘈 你想點姐  
我叫星哥na ^.<

引用:
原帖由 真信守護神 於 2011-9-11 22:59 發表

其實我地都有錯 我地唔應該 叫埋哂d垃圾黎補團   ...
係架啦..
生唔識好似某d人咁叻

叫投降..
TheArMilk

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-9-11 22:59 發表
我真係頂唔順 要回post
又要食多10年屎         
吹到你要食lo

. . . .. .. . . .

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
bboy shadow

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-9-11 22:43 發表
咁你地kafu走場你地又要點處理
請問一句 他當時有否進了SMILE團另外 SPY 甘喜歡回帶 要POST就POST現在的RP好嗎
POST 幾耐之前既RP出來 一個影片差不多半年前 一個RP 我也忘了何時的
團員走場 還理直氣壯 我已經就KAFU 道歉了 不是嗎? 另外 FAILOK MUI 我已經在M群警告他們不要再回POST
迎著炮火也依然表情輕鬆
情緒不可激動 還若輕的舉重
來化解一切壓力似失蹤

往事只能回味
TheArMilk

咁老實講 你想我地點=.=
我叫星哥na ^.<

發新話題