發新話題

无敌。求虐。香港小岛无高手、

[Close]
我又真係好想見識下#13個位高手點樣嬴到外掛

面對樓主呢D挑釁方法 無疑係小學生唔經大腦既行為
各位何必咁認真對待

我用外掛果陣,airy打贏我

引用:
原帖由 T-kw 於 2011-9-10 00:02 發表
我用外掛果陣,airy打贏我
- -'我用無限氣聖武輸左比指令囉

引用:
原帖由 大陸老 於 2011-9-9 20:11 發表

人地lag都係你技術既一種??
我最有技術  係指令打 6個字 就KO佢前後唔洗10秒
skick X

引用:
原帖由 龍鳳 於 2011-9-10 03:54 發表

我最有技術  係指令打 6個字 就KO佢前後唔洗10秒
skick X
有可能7個字
0.0

引用:
原帖由 龍鳳 於 2011-9-10 03:52 發表

- -'我用無限氣聖武輸左比指令囉

upgrade下外掛啦

樓主 我作為一個大陸玩家都覺得失禮人
無敵 求虐,笑話
你個幫派完全未聽過!
我 霸刀門·逆花。107 108 907,想同樓主切磋下

那些亂碼人真的沒技術玩bl的,
可能有較強的吧,但我到目前都未試過遇上有亂碼又強的,
個名亂碼,打d字都係亂碼,輸左之後一直打一d亂碼,,
好似好火咁= =...一唔夠打就外掛縱橫,
好在我識玩分身指令,玩到佢唔想玩走埋~~

引用:
原帖由 siu瑤 於 2011-9-14 20:15 發表
那些亂碼人真的沒技術玩bl的,
可能有較強的吧,但我到目前都未試過遇上有亂碼又強的,
個名亂碼,打d字都係亂碼,輸左之後一直打一d亂碼,,
好似好火咁= =...一唔夠打就外掛縱橫,
好在我識玩分身指令,玩到佢唔想玩走埋~~ ...
其實我諗諗下 會唔會係我地唔識火星文
其實佢想講
香港小島高手如林  火星幫派最強消失
到依家個樓主都見過人 係咪坐UFO返左火星 做返火星王者

引用:
原帖由 Airy 於 2011-9-9 21:40 發表
用外掛都會輸俾你?
講笑?
ok!我個名叫孟星雲,每晚9點後都出現,到時候教。

回復 25# 的帖子

你當我唔知你係邊個?
講笑咩

引用:
原帖由 kenny2008hk 於 2011-9-15 17:02 發表

ok!我個名叫孟星雲,每晚9點後都出現,到時候教。
係唔係姐係可以 我地用外掛而你唔用外掛咁打?_?
之後你既出色技術打敗外掛
0.0

其實點玩架

請指教

引用:
原帖由 大陸老 於 2011-9-15 19:01 發表
係唔係姐係可以 我地用外掛而你唔用外掛咁打?_?
之後你既出色技術打敗外掛
唔係!係我用外掛,而你唔用外掛,企喺度係咁俾我SM~~

發新話題