18 12
發新話題

退信

[Close]

退信

由於本神要番學ge關係,同埋kai跟唔上我ge速度關係,
季節的new仔們,
大佬唔係到,要乖d知唔知呀,
唔好傷心,大佬會企係最高點等你地
感謝名單(排名不分先後) : kai nat boy 霖 月影乂龍 垃明 昊 紅威 wky 俊 蕉 fx win 文仔 雨 暗鎮 hcl

好的事情 最後雖然結束 
感動十分 就有十分滿足 
謝謝你 是你陪我走過那些路 
痛 是以後無法再給你幸福

你地明未呀??我就勁明啦
       BY:老大字  

傻仔豬

係我速皇面前竟然敢鬥速度 你練返二十幾年先同我講野

收_皮啦 陳志峰 Chan Chi Fung

返學啦 柒點柒

..............................................咪咁囂求你

引用:
原帖由 速皇 於 2011-9-1 20:18 發表
傻仔豬

係我速皇面前竟然敢鬥速度 你練返二十幾年先同我講野

收_皮啦 陳志峰 Chan Chi Fung

返學啦 柒點柒
我對這個帖子有異議,特向您報告

豬可以超越基本功未
超越唔到退乜**不良字眼**?

引用:
原帖由 CoOL2LaM 於 2011-9-1 20:25 發表
豬可以超越基本功未
超越唔到退乜**不良字眼**?
跳場只是基本功  稱唔上係技巧  霖你明未

嫩小陣 當幫忙 不留名就不留名 唔好問咁多 我係唔會答 唔好同我講bye bye我好僧講88
總知 你嫩小陣 就得鳥

引用:
原帖由 lO-nG 於 2011-9-1 20:28 發表
嫩小陣 當幫忙 不留名就不留名 唔好問咁多 我係唔會答 唔好同我講bye bye我好僧講88
總知 你嫩小陣 就得鳥
昊點解要口不對心

排名不分先後) : kai nat  <<其實我知你已經分左咖拉
我都要番學. 間唔中打場囉 淆咩

引用:
原帖由 -NaT. 於 2011-9-1 20:34 發表
排名不分先後) : kai nat   
.....唔想同kai一隊佢好廢= =

5左
打團戰既add團長noadd me

我的字典裡沒有放棄
只有.同5  

唉你老味...枉我同你咁fd 咩團都見到你咁上下
你竟然冇我名  係咁先啦   肥豬

引用:
原帖由 -HcL. 於 2011-9-1 21:33 發表
唉你老味...枉我同你咁fd 咩團都見到你咁上下
你竟然冇我名  係咁先啦   肥豬
....真係唔記得左你隻多團狗=3=

大大3                                   豬老大
打團戰既add團長noadd me

18 12
發新話題